تهران- ایرنا- بانوی قایقران المپیکی ایران گفت: در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۴ اینچئون به مدال برنز و در ۲۰۱۸ جاکارتا به نقره رسیدم و به طور حتم این مرتبه برای مدال طلا به هانگژو چین خواهم رفت.

به گزارش ایرنا، نازنین ملایی در فینال گروه B رقابت‌های روئینگ تک‌نفره زنان در بازی‌های المپیک توکیو با قرار گرفتن در جایگاه پنجم به عنوان یازدهم دست یافت. این بهترین نتیجه یک روئینگ سوار ایرانی در ادوار المپیک بود. بنا به گفته علیرضا سهرابیان رییس فدراسیون قایقرانی هدف وی و کادر فنی حضور در فینال گروه c بود که نتایج خوب ملایی موجب شد تا وی در جمع ۱۲ نفر برتر قرار گیرد.

ملایی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا اظهار داشت: حضور در بازی‌های المپیک توکیو تجربه خوبی بود و می‌توانستیم پیش از حضور در المپیک اردوها و شرایط بهتری داشته باشیم تا نتایج خوبی کسب کنیم. در هر صورت خوشحالم از اینکه با همه کم و کاستی‌هایی که داشتیم بهترین نتیجه را در قایقرانی در تمامی این سال‌ها کسب کنم.

قایقرانی المپیکی ایران عنوان کرد: باید دیدگاه مسوولان را نسبت به رشته قایقرانی تغییر دهیم زیرا که قایقرانان توانایی مدال‌آوری‌ زیادی دارند. بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس هم در پیش است و اگر شرایط خوب پیش برود، سهمیه این بازی‌ها را کسب می‌کنم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو چین مهم‌ترین رویدادی است که در شهریور ماه شرکت خواهم کرد و امیدوارم بتوانم به طلای این رقابت‌ها دست یابم. زیرا در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۴  اینچئون  به مدال برنز و در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا به نقره رسیدم و برای طلا وارد بازی‌های هانگژو چین می‌شوم.

ملایی ادامه داد: در ۱۸ آذر باید در مسابقات قهرمانی آسیا در تایلند و در ماده تک نفره سبک وزن و سنگین وزن شرکت کنم و در این رقابت‌ها برای کسب چهارمین مدال طلا به مصاف حریفان خواهم رفت.

وی خاطرنشان کرد: پیش از شیوع کرونا می‌توانستیم از سطح و وضعیت تیم‌ها در مسابقات مختلف مطلع شویم اما اکنون به دلیل انتشار این ویروس، کشورها تمرینات و اردوهای خود را پنهانی پیش می‌برند و دیگر ویدیویی از سطح تمرینات خود منتشر نمی‌کنند. در هر صورت الان در رقابت‌های زیادی شرکت نمی‌کنیم تا از شرایط فنی رقیبان و تیم‌ها مطلع شویم.

قایقرانی المپیکی ایران افزود: پیش از بازی‌های المپیک توکیو تصور می‌کردم که این رقابت‌ها سطح پایین‌تری نسبت به دوره‌های گذشته داشته باشد اما این مسابقات در سطح بالایی برگزار شد حتی در برخی از ماده‌ها رکوردهای جهانی و المپیکی جابجا شد. در واقع سطح این بازی‌ها فراتر از دیدگاه ما بود و در آن زمان متوجه شدیم که همه تیم‌ها تمرینات خود را به نحو شایسته انجام داده‌اند.

وی اضافه کرد: اکنون هم نمی‌توانیم سطح بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس را پیش‌بینی کنیم اما ما هم مانند کشورهای دیگر چراغ خاموش تمرین می‌کنیم. نه تنها این بازی‌ها بلکه مسابقات آسیایی و جهانی غیرقابل پیش بینی است.

ملایی درباره مشکلات قایقرانی در ایران گفت: متاسفانه پیست استانداردی نداریم و نسبت به خیلی از کشورها عقب هستیم و زنان و مردان قایقران هم دیده نمی‌شوند زیرا صدا و سیما و شبکه‌های اجتماعی بازتابی از قایقرانی ندارند. به همین دلیل بسیاری از مردم قایقرانی را نمی‌شناسند و تنها در المپیک متوجه می‌شوند که چنین رشته‌ای هم وجود دارد و تا بازی‌های بعدی این رشته از یاد می‌رود.

وی افزود: اگر این ورزش دیده شود، علاقمندان زیادی جذب آن خواهند شد و در صورت حمایت بیشتر از این رشته انگیزه ورزشکاران قایقرانی هم افزایش می‌یابد. اگر شرایط به همین منوال پیش برود، قایقرانی آینده خوبی نخواهد داشت. رفته رفته ورزشکاران این رشته کم می‌شوند. رشته‌ای که در آن حمایت و تبلیغ نباشد از ریشه خشک خواهد شد.