امین قصمی عصر یکشنبه در بازدید از مناطق زلزله زده سطح شهر بندرعباس با بیان اینکه تمامی اکیپ اتفاقات آبفا در سراسر استان هرمزگان به حالت آماده باش در آمده اند، افزود: تمامی تاسیسات تامین آب بندرعباس از جمله آب شیرینکن یکصد هزار متر مکعبی بندرعباس با ظرفیت کامل در مدار تولید هستند و مردم نگران تامین آب شرب خود نباشند.
به گفته وی، در برآوردهای اولیه مشخص شده که هیچ گونه آسیبی که موجب قطعی و خسارت جدی به تاسیسات شرکت آب و فاضلاب باشد، گزارش نشده است و نگرانی بابت قطعی آب وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان اظهارداشت: در حال حاضر کارشناسان و اکیپ های اتفاقات و امداد با حضور در محل تاسیسات شهرها و روستاهای استان استان به ویژه شهرستان های بندرعباس، قشم، بندرخمیر، میناب و بخش فین(بندرعباس) در حال بررسی حادثه احتمالی بروی تاسیسات آبفا هستند.
براساس اعلام مرکز لرزهنگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، امروز یکشنبه ۲۳ آبان ماه ۲ زلزله به فاصله یک دقیقه استان هرمزگان را لرزاند.
زلزلهای به بزرگای ۶.۴ در مقیاس امواج درونی ساعت ۱۵ و ۳۷ دقیقه و ۴ ثانیه امروز، در عمق ۱۵ کیلومتری شهر فین در هرمزگان را لرزاند. زلزله بعدی با بزرگای ۶.۳ در مقیاس امواج درونی زمین ساعت ۱۵ و ۲۸ دقیقه و ۳۸ ثانیه فین هرمزگان را لرزاند.
به دنبال زمین لرزه رییس جمهوری ضمن ابراز همدردی با آسیب دیدگان زلزله شدید استان هرمزگان تاکید کرد که همه دستگاههای امدادی و وزارتخانههای مسئول در اسرع وقت به کمک مردم مناطق زلزلهزده بشتابند.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی در جلسه هیات دولت و پس از اطلاع از وقوع زلزله در برخی استان های جنوبی کشور از تمام دستگاههای مسئول استان هرمزگان و همچنین در صورت نیاز استانهای همجوار و نیز وزارتخانههای مسئول خواست در اسرع وقت و با اولویت امدادرسانی، رسیدگی به وضعیت منطقه را پیگیری کنند.
رییس جمهوری همچنین از معاون اول خود خواست در سریعترین زمان ممکن با حضور در محل وقوع زلزله از نزدیک مسائل و مشکلات ناشی از آن را بررسی کند تا مردم احساس آرامش و امنیت داشته باشند و اطمینان پیدا کنند که امدادرسانی به موقع و به خوبی انجام میشود.