تهران - ایرنا - مدیرکل فرهنگی تربیتی سازمان زندان‌ها در آیین آغاز همکاری مشترک رادیو فرهنگ و زندان که در ندامتگاه تهران بزرگ برگزار شد گفت: فعالیت‌های سازمان زندان ها متمرکز بر امور اصلاحی و تربیتی است تا مددجویان تحت آموزش های بازتوانی اجتماعی و توانمندسازی قرار گیرند. 

به گزارش ایرنا ازسازمان زندان‌ها، حمیدرضا عزیزیان در آیین آغاز به کار رادیوفرهنگ و سازمان زندان ها، ضمن خوشامدگویی به دست اندرکاران این شبکه گفت: این مراسم، مطلع گرانقدر و ارزشمندی برای آنانی است که صدای برنامه های فرهنگی و اجتماعی ما را در سراسر کشور شنیده اند. 

وی افزود: فعالیت های سازمان زندان ها متمرکز بر امور اصلاحی و تربیتی است تا مددجویان تحت آموزش های بازتوانی اجتماعی و توانمندسازی قرار گیرند. 

مدیرکل فرهنگی و تربیتی سازمان زندان ها تصریح کرد: رادیو به عنوان یکی از قدیمی ترین رسانه ها و رفیق راه ما ایرانیان است و توانایی آن را دارد که صدای ما را به گوش مسئولان، مردم و نیکوکاران برساند. 

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به آغاز هفته کتاب و کتابخوانی گفت: در حال حاضر، دو میلیون و ۲۰۰هزار کتاب در کتابخانه های زندان های سراسر کشور وجود دارد و تلاش می کنیم زندانیان به کتاب های روز دسترسی داشته باشند. 

عزیزیان با دعوت از نیکوکاران به حضور در عرصه کمک به زندان ها گفت: خوشبختانه سرانه مطالعه در زندان ها بیش از جامعه است ولی خیرین می توانند با اهدای کتاب به غنی سازی اوقات فراغت زندانیان کمک کنند. 

در ادامه این مراسم، معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان های استان تهران طی سخنانی بیان داشت: مهم‌ترین رسالت سازمان زندان ها بنا بر آیه ۳۲ سوره مائده که بر بالای آرم این سازمان نیز نقش بسته، اصلاح و تربیت می باشد: هر کس نفسی را زنده کند، مانند آن است که جامعه را نجات داده است.  

اسماعیل جمیاری افزود: خدمات زندان ها در سه بخش تامینی، تربیتی و حمایتی خلاصه می شود، همکاران سخت کوش و پرتلاش ما به عنوان مجاهدان خاموش در سراسر کشور، با نگهداری و مراقبت از زندانیان و افرادی که راه خطا رفته اند و ایجاد امنیت و آرامش جامعه همراه با دیگر نهادهای جامعه سهیم هستند. 
او تاکید کرد: شخصیت زندانی باید محترم شمرده شود و برای همکارانمان مهم نیست که جرم وی چیست و برای چه مدت زندانی خواهد بود ‌و امکانات در زندان ها حتی تحصیل از نهضت سواد اموزی تا دانشگاه برای همه زندانیان استان تهران یکسان است. 

معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان های استان تهران همچنین گفت: بخش سوم امور حمایتی است، بسیاری از خانواده های زندانیان هیچ نقشی در ارتکاب جرم زندانی نداشته و گاه حتی از آن اطلاع نداشته اند. 
وی ادامه داد: برای آن که آسیب های اجتماعی گربانگیر خانواده ها نشود تلاش های بسیاری صورت گرفته، اما راه برای همیاری نیکوکاران باز است و دست‌هایشان را صمیمانه می فشاریم تا به یاری خانواده هایی بشتابند که در نبود سرپرستشان دچار مشکلات معیشتی شده اند. 

بنا به این گزارش در ادامه مراسم، از کتاب خلیفه شویم که توسط فردی زندانی در ندامتگاه تهران بزرگ نگاشته شده، رونمایی به عمل آمد و از نویسنده آن تقدیر به عمل آمد. 

لازم به ذکر است که از این پس، شنوندگان رادیو می توانند روزهای شنبه از ساعت ۱۵ تا ۱۷ شنونده امواج رادیوپیام در ندامتگاه تهران بزرگ باشند.