به گزارش پایگاه خبری آسیایی «استریت تایمز»، اندونزی که بزرگترین اقتصاد آسیای جنوب شرقی به شمار میآید و دستکم ۷۰ درصد برق خود را از طریق زغال سنگ تامین میکند؛ تصمیم دارد از اول آوریل سال آینده میلادی محدودیت رسمی در قبال انتشار گازهای گلخانه ای تعیین کند.
بر اساس این تصمیم جدید، مراکزی که گازهای گلخانهای بیش از سقف مجاز تولید کنند باید در ازای هر تن منواکسید کربن ۳۰ هزار روپیه معادل دو دلار و ۹۰ سنت پرداخت کنند.
دولت اندونزی که بزرگترین صادرکننده زغال سنگ حرارتی جهان است، قصد دارد سقف تولید گازهای گلخانه ای را کاهش دهد تا تقاضای بیشتری برای اعتبارات کربن ایجاد کند، سپس اطمینان حاصل کند که افزایش قیمت اعتبارات قبل از افزایش مالیات بر انتشار، اقتصاد این کشور را مختل نمیکند.
اندونزی که منبع اصلی تولید روغن نخل در جهان به شمار میآید، در اجلاس گلاسگو معروف به کاپ ۲۶ که بیستوششمین نشست سران کشورهای عضو سازمان ملل و امضاکنندهٔ کنوانسیون تغییرات اقلیمی به شمار می آید، حضور فعالی داشت.
بر پایه این گزارش، تامین مالی بخش خصوصی و بینالمللی برای کمک به اندونزی در دستیابی به اهداف اقلیمی خود نقش مهمی را ایفا میکند.
«جوکو ویدودو» رئیسجمهوری اندونزی از کشورهای ثروتمند خواسته است تا به تعهد خود مبنی بر تامین مالی سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار (۱۳۵ میلیارد دلار سنگاپور) برای سرمایه گذاری در زمینه انرژی پاک در کشورهای فقیرتر عمل کنند.
اندونزی همچنین بر تلاشهای گسترده برای جلوگیری از انتشار گازهای گلخانهای و نظارت سازمان ملل متحد برای حل این مساله تاکید کرده است.
اندونزی با هدف انجام تعهدات در زمینه کاهش ۲۹ درصدی انتشار گازهای گلخانه ای تا سال ۲۰۳۰ به ۲۷۰ میلیارد دلار آمریکا نیاز دارد. همچنین اندونزی می کوشد ۲۵۰ میلیارد دلار از این مبلغ را به بخش انرژی و حمل و نقل اختصاص دهد تا با توسعه منابع انرژی تجدیدپذیر بتواند نیروگاههای زغال سنگ خود را متوقف سازد.