به گزارش ایرنا، صغری فرشی روز دوشنبه در این زمینه گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی بخش مهمی از صنعت گردشگری کشور در ۲ سال گذشته، از این فرصت برای توسعه زیرساختهای گردشگری در استان استفاده شد و توانستیم در این حوزه اقدامات گستردهای انجام دهیم.
وی اضافه کرد: در راستای برگزاری هر چه بهتر این رویداد بینالمللی که نقطه عطفی مهم برای صنعت گردشگری استان اردبیل است، با پیگیریها تلاش برای تامین زیرساختهایی مانند تجهیز فرودگاه، احداث هتل و سایر الزامات انجام شده است تا میزبانی شایستهای از گردشگران خارجی صورت گیرد.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل بیان کرد: در سایه پیگیری این ادارهکل و به ویژه تلاش سرمایهگذاران، شاهد جهش ویژه در گردشگری استان در دوران پساکرونا خواهیم بود و در آینده نهچندان دور اردبیل بر قله گردشگری کشور خواهد ایستاد.
وی از دیگر اقدامهای شاخص را معرفی ظرفیتها و جاذبههای استان اردبیل با استفاده از گردشگری الکترونیک عنوان کرد و افزود: این اقدام زمینهساز جذب هر چه بیشتر گردشگران داخلی و خارجی به استان پس از فروکش کردن شیوع ویروس کرونا خواهد شد.
اردبیل با حدود یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استانهای گیلان، زنجان و آذربایجانشرقی همسایه است و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این خطه به شمار میرود؛ به طوری که پیش از شیوع ویروس کرونا سالانه پذیرای هشت میلیون نفر گردشگر داخلی و افزون بر ۱.۶ میلیون گردشگر خارجی بود.
پل معلق مشگینشهر، کوه سبلان با ظرفیت کوهنوردی، پیست اسکی آلوارس و سرعین به عنوان شهر چشمههای بهشتی از جاذبههای پر بازدید این استان به شمار میرود.
سازمان همکاریهای اقتصادی (اکو) با وجود ۱۰ عضو شامل کشورهای ایران، ترکیه، پاکستان، افغانستان، تاجیکستان، آذربایجان، ازبکستان، ترکمنستان، قزاقستان و قرقیزستان با هدف تاسیس گسترش تجارت درونمنطقهای و فرامنطقهای و نیز ارتقای شرایط برای توسعه اقتصادی پایدار و افزایش سطح زندگی و رفاه مردم، تنها سازمان بینالمللی است که دبیرخانه آن در ایران استقرار دارد.