علی مصطفوی روز دوشنبه در نشست بررسی سامانه مدیریت هوشمند بیماری همه گیر در آذربایجانغربی، اظهار داشت: اصنافی که خواهان فعالیت هستند باید در ابتدا واکسینه شوند و سپس در سامانه مدیریت هوشمند بیماری همه گیر نام نویسی کرده و کد دریافتی را در درب مغازه خود نصب کنند.
وی ادامه داد: اجازه صدور بلیط برای افراد خواهان استفاده از حمل و نقل برون شهری، نیازمند واکسینه شدن فرد است و در غیر این صورت افرادی که واکسن دریافت نکردند باید آزمایش کرونا دهند و ظرفیت حمل و نقلها به شرط رعایت فاصله گذاری با ظرفیت مناسب انجام میشود.
وی افزود: رعایت پروتکلهای بهداشتی از اولویتهای مردم باشد و مسوولان ذیربط نیز بر این امر توجه ویژه داشته باشند که در این زمینه در آذربایجان غربی ۲۴ دستگاه اجرایی نظارت دارند.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار آذربایجانغربی گفت: اصناف در سامانه سیب ثبتنام کنند تا تدابیر لازم برای فعالان در سطح جامعه صورت گیرد.
مصطفوی اضافه کرد: در دستگاههای اجرایی نیز کارمندان موظف هستند هر ۲ دُز واکسن را دریافت کنند و کارمندانی که واکسینه نشدهاند هر ۱۵ روز یکبار باید تست کرونا دهند.
وی بیان کرد: با کارمندان متخلف در این زمینه نیز برابر تخلفات اداری با آنها برخورد میشود.
وی تاکید کرد: حراست ادارات نیز بر وضعیت سلامت دستگاه مورد نظر خود نظارت داشته و به مسوولان گزارش دهند تا تصمیمات لازم در مورد مسائل مختلف گرفته شود.
به گزارش ایرنا، آذربایجانغربی جزو سه استان پایلوت در کنار استانهای کردستان و قزوین است تا طرح سامانه مدیریت هوشمند بیماری همه گیر را اجرایی کند.
سامانه مدیریت هوشمند بیماری همه گیر به آدرس sdms.moi.ir فعال است.