سبزوار- ایرنا- رییس اداره جهاد کشاورزی جوین گفت: از آغاز فصل برداشت چغندرقند در مهرماه تاکنون ۸۷ هزار تن چغندر از سوی کشاورزان تحویل کارخانه قند این شهرستان غربی خراسان رضوی شده است.

علی اکبر قارزی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سطح زیر کشت چغندر قند در این شهرستان از چهار هزار و ۵۳۰ هکتار در سال گذشته به پنج هزار و ۲۰۰ هکتار در سال جاری افزایش یافته است.

وی افزود: شهرستان جوین مستعد کشت چغندرقند، به عنوان یکی از مهمترین محصولات راهبردی است، که توسعه سطح زیر کشت آن علاوه بر اشتغالزایی به خودکفایی در تولید شکر و جلوگیری از خروج ارز کمک می‌کند.

قارزی ادامه داد: با توجه به میانگین برداشت حدود ۵۰ تن چغندر در هر هکتار، پیش بینی می شود امسال ۲۶۰ هزار تن محصول چغندر در جوین تولید شود.

مدیر کشاورزی کشت و صنعت جوین نیز گفت: این مقدار چغندرقند از چهار شهرستان خوشاب، جغتای، جوین و شاهرود تحویل کارخانه قند جوین شده است.

مهدی طلوعی نسب با بیان اینکه عیار پایه چغندر قند ۱۶ است و هر چه این عیار کمتر باشد از قیمت محصول کاسته می شود، گفت: میانگین عیار چغندر قند تحویلی به کارخانه این شهرستان تا امروز ۱۷ درصد بوده است.

وی با بیان اینکه برداشت چغندرقند از اواخر مهرماه آغاز شده و تا پایان آذرماه ادامه دارد، افزود: سال گذشته ۲۴۷ هزار تن محصول چغندر از سوی کشاورزان به کارخانه قند جوین تحویل شده بود.

وسعت زمین های باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندر قند، زیره، پیاز، هندوانه و پسته است و این شهرستان ۱۲ هزار بهره‌بردار در بخش‌های کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور دارد.

نقاب مرکز شهرستان جوین در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.