مهدی دوستی عصر دوشنبه در بازدید از این مناطق افزود: این زلزله در روستاهای فین نیز شدید و شدت آن قابل توجه گزارش شده است.
وی بیان داشت: هم اکنون تیم مدیریت بحران استانداری هرمزگان در محل کانون زلزله حضور دارند و خسارات احتمالی در دست بررسی است.
استاندار هرمزگان اظهارداشت: متاسفانه بیشتر منازل روستای «زرتو» بخش فین بندرعباس دچار ترک خوردگی شده و خسارت زیادی از روز گذشته دیده اند.
دوستی تصریح کرد: تمامی تیم های امدادی و نجات هرمزگان در محل حضور دارند و در حالت آماده باش به سر می برند.
هم اکنون محور بندرعباس به فین در نزدیکی تونل شهید میرزایی جاده مسدود شده است.
معاون اول رییس جمهوری، مهدی دوستی استاندار هرمزگان و هیات همراه شب گذشته تا سحرگاه از مناطق زلزله زده روستاهای بخش فین و بندرعباس بازدید و به صورت میدانی وضعیت را بررسی کردند.
محمد مخبر در ادامه بازدید از مناطق زلزله زده هرمزگان با حضور در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس در سحرگاه دوشنبه از مصدومان زمین لرزه های ۶ و چهار دهم و ۶ و سه دهم ریشتری فین عیادت و با آن ها به گفت و گو پرداخت. وی همچنین از کمپ اضطراری مستقر در ورزشگاه خلیج فارس بازدید کرد.
مخبر از آخرین وضعیت راههای شمال بندرعباس و مناطق زلزله زده فین به صورت میدانی بازدید کرد و از تلاش نیروهای امدادی و خدماتی برای خدمت رسانی به مردم قدردانی کرد.
همچنین آخرین وضعیت زیرساختی مقابله با بحران استان هرمزگان نیز در ستاد پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با حضوری مخبر پیگیری شد.
مرکز لرزهنگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران بر اساس اطلاعات شبکههای لرزهنگاری وابسته به این مرکز اعلام کرد: از ساعت ۱۵:۳۷ بیست و سوم تا ساعت ۹ صبح بیست و چهارم آبان ماه ۱۴۰۰ تعداد ۶۳ زمین لرزه در حوالی شهر فین واقع در استان هرمزگان ثبت شده است.
به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا و بر اساس اعلام موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران زمین لرزه ای به بزرگای ۶.۴ در مقیاس امواج درونی زمین در ساعت ۱۵ و ۳۷ دقیقه و ۴ ثانیه و در عمق ۱۵ کیلومتری از زمین و زلزله دیگری با بزرگای ۶.۳ در ساعت ۱۵ و ۳۸ دقیقه و ۳۸ ثانیه، به فاصله یک دقیقه در عمق ۱۵ کیلومتری زمین روز یکشنبه ۲۳ آبان ماه استان هرمزگان را لرزاند.
همچنین پس از آن ۶۱ پسلرزه به بزرگی بین ۳ تا ۵ در مقیاس امواج درونی زمین در این منطقه از جنوب کشورمان رخ داد.
طبق آخرین اطلاعات مرکز لرزهنگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، از این ۶۱ پسلرزه، ۹ پسلرزه با بزرگای بین ۴ تا ۵، ۳۰ پسلرزه با بزرگای بین ۳ تا ۴ و ۲۲ پسلرزه با بزرگای کمتر از ۳ در مقیاس امواج درونی زمین در استان هرمزگان رخ داده است.
این مرکز اعلام کرد که روز گذشته و در پی وقوع دو زلزله اصلی در منطقه هرمزگان، زلزله ای با بزرگای بین ۵ تا ۶ در مقیاس امواج درونی زمین رخ نداده است.
براساس مرکز لرزهنگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، دقایقی قبل نی زلزلهای به بزرگای ۵ حوالی فین در استان هرمزگان را لرزاند.
محل وقوع این زمین لرزه طول جغرافیایی ۵۶.۱۷ و عرض جغرافیایی ۲۷/۶۱ است و عمق آن در ۱۳ کیلومتری عمق زمین تعیین شده است.
نزدیکترین شهرها به کانون زلزله شهر فین با ۲۸ کیلومتر سپس شهر قلعه قاضی با ۴۰ کیلومتر و شهر فارغان با ۴۵ کیلومتر قرار دارند. این زمین لرزه در ۴۷ کیلومتری بندرعباس و ۳۱۰ کیلومتری کرمان رخ داد.