شهرکرد- ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری از آغاز به کار نخستین مرکز تخصصی اشتغال و کارآفرینی این استان خبر داد و گفت: در این مرکز علاوه‌بر کاریابی داخلی و خارجی، خدماتی نظیر مشاوره برای کارآفرینی و ایجاد فضا برای رشد شرکت‌های نوپا ارائه می‌دهد.

حفیظ‌الله فاضلی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این مرکز دارای دپارتمان‌های تخصصی در حوزه روانشناسی و مشاوره، استعدادیابی شغلی، کارآفرینی ورزشی، گردشگری و ایرانگردی، بازرگانی خارجی و صادرات، زمین‌شناسی، معدن، اکتشاف و فراوری معدنی، صنایع غذایی و علوم تغذیه، متالوژی و مواد و صنایع غذایی و تشریفات است.

وی ادامه داد: در قالب این مرکز تخصصی، اقدام به برگزاری کافه کارآفرینی می‌‎شود و علاقه‌مندان می‌توانند با شرکت در این کلاس‌ها، راه‌های اتصال به بازار را به خوبی آموزش ببینند.

‌فاضلی با بیان اینکه به زودی مدرسه کسب و کار زیر مجموعه این مرکز در استان فعالیت خود را آغاز می‌کند، اظهار داشت: این مدرسه مناسب افراد با سنین۱۶ تا ۲۰ سال است و برای ورود به آن آزمون تخصصی از نظر هوش و استعداد از متقاضیان گرفته می‌شود.

‌مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری ظرفیت مدرسه کسب‌و کار را ۴۰ نفر اعلام کرد و گفت: در این مدرسه افراد پذیرفته شده آموزش‌هایی در سطح بین‌المللی در حوزه‌های زبان انگلیسی، هوش مصنوعی، گرافیک و علوم رایانه، داد و ستد مالی و مدل‌های کسب و کار نوین را فرا می‌گیرند.

فاضلی افزود: پذیرفته‌شدگان در این مدرسه پس از چهار سال تبدیل به مربیان تخصصی می‌شوند و می‌توانند در سطح داخلی و بین‌المللی اقدام به کارآفرینی کنند.

وی، شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان را از دیگر کارکردهای مرکز تخصصی اشتغال و کارآفرینی استان برشمرد و گفت: این مرکز علاوه‌بر عارضه‌یابی واحدهای صنعتی در استان می‌تواند در خصوص بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید با ارائه روش‌های نوین، موثر واقع شود.

‌مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه سرمایه‌گذاری در استان، افزود: مربیان متخصص این مرکز به افرادی که به دنبال کسب و کار و یا سرمایه‌گذاری در استان هستند مشاوره و راهنمایی می‌دهد تا ظرفیت‌های موجود در استان شکوفا شود.

فاضلی با اشاره به نرخ بالای بیکاری در استان ابراز امیدواری کرد تا با فعالیت مرکز تخصصی اشتغال و کارآفرینی در استان بتوان گام موثری در راستای کاهش نرخ بیکاری برداشته شود.

 به گزارش ایرنا، بنا بر گزارش‌های مرکز آمار ایران، بررسی نرخ بیکاری افراد ١۵ ساله و بیشتر استان چهارمحال و بختیاری در تابستان ۱۴۰۰ نشان می‌دهد که ۱۲.۴ درصد از جمعیت فعال استان، بیکار بوده‌اند.

همچنین ۴۱.۸ درصد جمعیت ١۵ ساله و بیشتر استان از نظر اقتصادی فعال بوده‌اند؛ به عبارت دیگر ۴۱.۸ در صد از جمعیت ۱۵ ساله و بیشتر در گروه شاغلان یا بیکاران و ۵۸.۲ درصد در گروه غیرفعال قرار گرفته‌اند.

چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است.