به گزارش ایرنا، "مهرداد نادری فر" روز چهارشنبه در نشست اعضای ستاد مدیریت کرونا افزود: ستاد ملی مدیریت کرونا دنبال لغو تعطیلی ها و جایگزین شدن محدودیت برای واحدهایی است که پروتکل های بهداشتی را رعایت نمیکنند.
وی ادامه داد: طرح جامع مدیریت هوشمند ویروس کرونا شامل همه سازمان های اداری، دستگاه ها، مشاغل و کارگاه ها بوده و همه واحدها را در بر می گیرد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری همدان گفت: همه کارکنان فعال در بانک ها، مراکز خدماتی، پلیس + ۱۰، اداره گذرنامه و دیگر نهادها و سازمان ها باید واکسن دریافت کنند و کنترل این موضوع بر عهده حراست ادارات است.
نادری فر اضافه کرد: کارکنانی که نسبت به دریافت واکسن کوتاهی کردند در نوبت اول برای آنها غیبت لحاظ شده و فرد حق حضور در محل کار ندارد و در صورت تکرار تخلف در نوبت دوم برای فرد خاطی کسر حقوق سپس معرفی به هیات تخلفات اداری در نظر گرفته شده است.
سخنگوی ستاد مدیریت کرونا استان همدان تاکید کرد: همچنین برای برگزاری و تشکیل هر جلسه ای ابتدا باید روز قبل از برگزاری نشست وضعیت واکسیناسیون کسانی که دعوت می شوند بررسی شود.
نادری فر با بیان اینکه فعالیت اصناف مشروط به تزریق واکسن شده است گفت: وضعیت واکسیناسیون و مبتلا نشدن کارفرمایان، کارکنان و مشتریان صنوف به کرونا در ۱۴ روز گذشته باید بررسی شود.
وی اضافه کرد: نصب QR کد متولیان صنوف در محل فعالیت ضروری است و در صورت بی توجهی در نوبت اول به واحد صنفی اخطار، سپس دستگاه پوز جمع آوری و در نوبت سوم ۳۰ روز واحد متخلف پلمب می شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری همدان اظهار داشت: در بخش آموزش عالی فعالان در حوزه دولتی و غیر دولتی، اساتید، مدرسان، معلمان و کادر اداری برای حضور در مدرسه باید ۲ دُز واکسن را تزریق کنند همچنین دانشجویان، دانش آموزان و طلاب حداقل باید یک دُز واکسن کرونا را زده باشند.
نادری فر گفت: طبق طرح جامع سکوی مدیریت هوشمند ویروس کرونا پلیس راه مکلف به بررسی وضعیت واکسیناسیون خودروهای دارای پلاک غیر بومی بوده و ملاک پلیس در این باره پلاک خودرو و مالک وسیله نقلیه است.
وی اضافه کرد: پلیس راه، ناقضان مقررات را یک میلیون تومان اعمال قانون کرده است و در صورت پرداخت نکردن جریمه در مدت ۲ ماهه پیش بینی شده رقم جریمه ۲ برابر می شود.
سخنگوی ستاد مدیریت کرونا استان همدان بیان کرد: اداره حمل و نقل و راهداری نیز مکلف به بررسی وضعیت سلامت رانندگان پیش از صدور کارت هوشمند است و نباید برای رانندگان واکسن گریز کارت هوشمند صادر کند.
نادری فر، استعلام وضعیت واکسیناسیون خریداران بلیت اتوبوس، قطار و هواپیما، یا دریافت تست پی سی آر مثبت آنان، مکلف بودن نصب QR کد بر روی خودرو توسط رانندگان درون شهری و اینترنتی شامل تاکسی، اتوبوس و آژانس و بارگذاری اسامی رانندگان مبتلا به کرونا در سامانه توسط سازمان اتوبوس و تاکسیرانی از دیگر بندهای طرح سکوی مدیریت هوشمند کرونا است.
وی افزود: اداره کل ورزش و جوانان باید نسبت به بررسی و نظارت بر اماکن ورزشی دولتی و خصوصی اقدام کرده و در صورت رعایت نشدن پروتکل های بهداشتی در نوبت اول اخطار، نوبت دوم مسدود کردن دستگاه «پوز» و در نهایت نسبت به پلمب محل اقدام کند.
سخنگوی ستاد مدیریت کرونا استان همدان، با بیان اینکه میراث فرهنگی و گردشگری نیز باید بخشی از هتل را برای اسکان مسافران مبتلا به کرونا اختصاص دهد گفت: فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز نسبت به نظارت و بازدید روزانه از اماکن زیر پوشش اقدام کرده و گزارش آن را هر ۱۵ روز یکبار بر روی سامانه بارگذاری کند.
نادری فر خواستار اطلاع رسانی با رویکرد تبیین افکار عمومی، ارتقای مسئولیت اجتماعی و اقناع افکار عمومی شد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی نسبت به نهایی سازی طرح غربالگری، ایجاد سامانه یکپارچه آزمایشگاهی کووید ۱۹ و صدور کارت واکسیناسیون واحدهای صنعتی اقدام کند.
هم اینک از مجموع ۱۰ شهرستان استان همدان شهرستان های «نهاوند و کبودراهنگ» نارنجی و مابقی شهرستان ها در وضعیت زرد کرونایی هستند.