تربت حیدریه- ایرنا- سرپرست فرمانداری مه‌ولات گفت: روند شیوع ویروس کرونا به سمت وضعیت پرخطر در این شهرستان واقع در جنوب جغرافیای مرکزی خراسان رضوی موجب تعطیلی مدارس و دانشگاهها از امروز ۲۶ آبان ماه جاری به مدت سه روز شد.

مصطفی محمدی ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا شهر شادمهر و روستای عبدل‌آباد مه‌ولات را کانونهای پرخطر کنونی شیوع ویروس کرونا در این شهرستان اعلام و بیان کرد: اخیرا بکارگیری ماسک طبی صورت به عنوان اقدامی موثر در پیشگیری از انتقال ویروس همه‌گیر از سوی شهروندان به حداقل رسیده است. 

وی افزود: عادی‌انگاری بیماری کووید ۱۹ و عامل آن یعنی ویروس کرونا توسط مردم همزمان با بازگشایی کلاسهای حضوری در مدارس منجر به افزایش آمار ابتلا و تغییر جایگاه مه‌ولات در جدول رنگ‌بندی شیوع ویروس شده است.و

سرپرست فرمانداری مه‌ولات ادامه داد: این روند بخاطر کم‌توجهی مردم نسبت به لزوم رعایت اقدامات پیشگیرانه ظرف روزهای اخیر وضعیت آبی این شهرستان را به وضعیت زرد نزول داد و تدام آن هم‌اینک شرایط نارنجی شیوع ویروس همه‌گیر را بر مه‌ولات حاکم کرده است. 

وی گفت: شرایط بهداشتی جاری در مه‌ولات موجب اعلام توقف فعالیت تالارهای مراسم عمومی همچون عروسی در این شهرستان از روز شنبه ۲۹ آبان تا اطلاع ثانوی شد.

محمدی افزود: گرچه در این میان باشگاههای ورزشی به شرط رعایت پروتکلهای بهداشتی مجاز به فعالیت هستند اما در صورت مشاهده کوچکترین سهل‌انگاری آنها نیز تعطل خواهند شد. 

فیض‌آباد، مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مه‌ولات در فاصله ۲۰۷ کیلومتری جنوب مشهد مشهد واقع است.

وضعیت کنونی شیوع ویروس کرونا در سطح خراسان رضوی شکننده و تعداد مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ در برخی از مناطق استان همچون مه‌ولات رو به افزایش است.

هم‌اکنون در میان شهرستانهای استان خراسان رضوی "کاشمر، بردسکن و خلیل‌آباد" در وضعیت قرمز قرار دارند و وضعیت شش شهرستان نارنجی است.

مشهد و ۱۳ شهرستان دیگر خراسان رضوی در وضعیت زرد شیوع ویروس همه‌گیر و ۱۰ شهرستان در وضعیت آبی هستند. 

ظرف ۱۰ روز اخیر کمترین و بیشترین تعداد بستری روزانه بیماران کووید ۱۹ در خراسان رضوی به ترتیب ۱۵۲ و  ۲۱۸ نفر گزارش شده است.
هم‌اینک ۶۴۲ بیمار کرونایی در بیمارستانهای این استان بستری هستند که ۴۳۵ نفر آن مربوط به بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

آخرین شمار بیماران بدحال کرونایی بستری در بخشهای مراقبت ویژه بیمارستانهای خراسان رضوی نیز ۱۶۲ نفر اعلام شده است. 

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون شش میلیون و ۵۱ هزار و ۶۴۲ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. بیماری کووید ۱۹ جان ۱۲۸ هزار و ۴۰۶ نفر را نیز تاکنون در کشورمان گرفته است. همچنین پنج میلیون ۷۲۰ هزار و ۸۹۳ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران تاکنون بهبود یافته‌اند.  

هم‌اینک ۲۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۸۷ شهر در شرایط نارنجی و ۲۲۲ شهر در وضعیت زرد شیوع ویروس کرونا قرار دارند. ۱۱۳ شهر نیز در وضعیت آبی قرار گرفته‌اند.

همچنین تاکنون ۵۵ میلیون و ۹۹۸ هزار و ۲۸۸ شهروند ایرانی دوز نخست واکسن کرونا، ۴۳ میلیون و ۲۴ هزار و ۹۰۲ نفر دوز دوم آن را زده‌اند و  ۶۰۴ هزار و ۹۹۵ نفر نیز سومین دُز واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند. بر این اساس مجموع واکسنهای تزریق شده در ایران به ۹۹ میلیون و ۶۲۸ هزار و ۱۸۵ دوز رسیده است.

"پاندمی کرونا" در سطح جهان ۲۵۴ میلیون و ۷۵۱ هزار و ۱۶۸ نفر را بیمار کرده و جان پنج میلیون و ۱۲۵ هزار و ۸۲۶  نفر را گرفته است. ۲۳۰ میلیون و ۳۳۳ هزار و ۳۱۸ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا هم تاکنون در سطح جهان درمان شده‌اند.

آمریکا در این میان با ۴۸ میلیون ۷۲ هزار ۸۹۸ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ و همچنین ۷۸۴ هزار و ۷۹۹ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و انگلیس بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.

ایران بر اساس آخرین آمارهای رسمی جایگاه هشتم را در جدول بیشترین جمعیت مبتلایان به کرونا در میان کشورهای جهان دارد.