به گزارش روز چهارشنبه گروه علم و آموزش ایرنا، نوری سومین وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم برای تصدی پست وزارت آموزش و پرورش است؛ پیش از این حسین باغگی و به عنوان اولین وزیر پیشنهادی به مجلس شورای اسلامی معرفی شد اما نتوانست رای اعتماد بهارستان را به دست آورد و در شهریور ماه با کسب ۱۹۳ رای مخالف از تصدی این پست کنار گذاشته شد.
پس از آن مسعود فیاضی به عنوان دومین گزینه به مجلس پیشنهاد شد که او نیز روز گذشته (سه شنبه ۲۵ آبان ماه) با ۱۴۰ رای مخالف مجلسی ها، برای ورود به کابینه دولت ناکام ماند. هم اکنون علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش سرپرستی این وزارت خانه را برعهده دارد.
در نامه رییس جمهوری برای معرفی یوسف نوری وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی آمده است: آقای قالیباف، ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، در اجرای ماده ۱۳۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بدین وسیله جناب آقای دکتر یوسف نوری وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را به همراه مشخصات، سوابق و رئوس برنامه ایشان جهت اخذ رأی اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی مینمایم. دوام توفیقات جنابعالی و همکاران محترم را از خداوند متعال خواستارم.
یوسف نوری متولد سال ۱۳۴۰ در ایلام و دارای دکترای تخصصی مدیریت گردشگری از دانشگاه علامه طباطبائی است.
مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی تهران، نماینده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) در دولت و مجلس شورای اسلامی، رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش، عضو کمیسیون محتوای الکترونیکی شورای عالی فضای مجازی کشور و کمیته تعیین شاخص های نقشه جامع علمی کشور، عضو کمیسیون محتوای الکترونیکی شورای عالی فضای مجازی کشور از جمله سوابق اجرایی و فرهنگی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش است.
همچنین عضویت در کمیته تعیین شاخص های نقشه جامع علمی کشور، مدیرکلی برنامه و بودجه و رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش، عضویت در هیات امنای صندوق ذخیره فرهنگیان کشور و تدریس در مدارس و دانشسرای تربیت معلم استان ایلام و مدارس ایران در قطر و بحرین از دیگر فعالیت های فرهنگی و اجرایی وی به شمار می رود.
پنج جلد کتاب، ۱۰ مقاله و ۳ مورد پژوهش های کاربردی کشوری از جمله تالیفات وی است. تدریس در دانشگاه علامه طباطبائی، دانشگاه پیام نور تهران، دانشگاه علمی کاربردی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، مراکز تربیت معلم، دانشسرای تربیت معلم، مدارس متوسطه، راهنمایی و ابتدایی از فعالیت های فرهنگی وی عنوان شده است.
چکیده برنامه ها و سوابق یوسف نوری در اینجا قابل مشاهده است.