شیراز- ایرنا- رئیس سازمان صمت استان فارس در جریان بازدید استاندار از چند واحد تولیدی و صنایع معدنی شهرستان خرامه گفت: به بهره‌برداری رسیدن طرح گندله‌سازی آهن و انتقال کارخانه سیمان به این شهرستان ناثیر شگرفی بر اقتصاد منطقه خواهد داشت.

برپایه مطلب دریافتی ایرنا، جمیدرضا ایزدی ادامه داد: اشتغال پایدار، کاهش بیکاری، توسعه اقتصادی، رونق تولید و عدم مهاجرت جوانان از مزایای این طرح هاست همچنین در جذب نیروی واحدهای تولیدی اولویت نیز استفاده از نیروی کار بومی شهرستان است.

وی بیان کرد:کارخانه گندله‌سازی گهر فرزانگان خرامه در زمینی به مساحت ۱۰۰ هکتار و با اعتباری بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان با تولید گندله سنگ آهن به ظرفیت ۲.۵ میلیون تن در سال
 ساخته می‌شود که برای بیش از ۸۰۰ نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد خواهد کرد.
ایزدی و تعدادی از مدیران دستگاه های اجرایی استان فارس و شهرستان خرامه از چند واحد تولیدی و صنایع معدنی از جمله طرح انتقال کارخانه سیمان (درحال احداث) و طرح  گندله‌سازی خرامه ، همچنین از ظرفیت‌های شهرک صنعتی بازدید کردند و در حاشیه این بازدیدها مسائل، مشکلات و معضلات طرح ها  از نزدیک بررسی و تصمیمات اجرایی اتخاذ شد.
در جریان سفر استاندار دستورات لازم مبنی برتسریع در تعیین تکلیف اراضی سیمان فارس برای تامین نقدینگی طرح انتقال سیمان فارس _ خرامه و موضوع خط انتقال برق طرح فولاد فرزانگان و نیز تامین خوراک واحد کنسانتره این طرح  و  موضوع تامین آب شهرک صنعنی از محل خط انتقال سد درود زن صادر شد.

استاندار فارس توسعه زیرساخت‌ها و افزایش تولید در این ناحیه را مهم‌ عنوان کرد و ابراز داشت: با توجه به مصوبه تسریع انتقال آب سد درودزن به شهرستان خرامه که طی سفر ریاست جمهوری به استان فارس تصویب شد، بخشی از موانع تامین آب در بخش‌های خانگی، صنعتی و کشاورزی رفع خواهد شد. 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری فارس، محمد هادی ایمانیه با انتقاد از روند کند انتقال کارخانه سیمان شیراز به خرامه، ابراز امیدواری کرد که با پیگیری‌های جدی این موضوع هر چه سریع‌تر به سرانجام رسد. 
استاندار فارس ضمن بازدید از محور مواصلاتی خرامه - مرودشت و پل حسن‌آباد، وضعیت این جاده را از نظر ایمنی نامناسب توصیف کرد و بیان داشت: پل حسن‌آباد و دست‌کم بخشی از این جاده تا پایان سال جاری آسفالت خواهد شد. 
وی حمایت از رونق تولید در شهرستان خرامه را، به‌ویژه در زمینه دامداری، بااهمیت ارزیابی کرد و افزود: پرورش بز با تغییرات ژنتیکی و پرورش شتر دو حوزه به‌روز و شایان توجه در شهرستان خرامه است که می‌تواند به الگویی برای افزایش ارزش‌افزوده، در کل استان و کشور تبدیل شود.
وی همچنین درباره راه‌اندازی پست برق ۴۰۰ کیلوولت شهرستان خرامه، نوید تامین اعتبار و بهره‌برداری از این پروژه در آینده داد.
ایمانیه در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات و موانع توسعه کارخانه فولاد خرامه اشاره و بیان کرد: یکی از مشکلات دسترسی به برق لازم است که با احداث پست برق یادشده رفع می‌شود و مسأله دیگر تامین سنگ آهن فولاد است که این موضوع نیز با همکاری مسوولان ایمیدرو به سرانجام خواهد رسید.
استاندار فارس در این سفر همچنین نوید داد که استخر دانش‌آموزی و خوابگاه ورزشی ناتمام شهرستان‌ خرامه طی چند ماه آینده و با تزریق بودجه کافی در اختیار اهالی این ناحیه قرار گیرد.

خرامه از شهرستان های شمال شرقی فارس است.