به گزارش ایرنا، کلینیک فوق تخصصی بیمارستان شهدای هفتم تیر در زمینی به مساحت یکهزار و ۲۵۰ متر مربع در چهار طبقه و با اعتبار ۴۷۰ میلیارد ریال احداث شده است.
حسین توکلی کجانی فرماندار ویژه شهرستان ری در این مراسم با بیان اینکه از ابتدای انقلاب تاکنون هیچگونه طرح توسعه ای در بیمارستان های فیروزآبادی و شهدای هفتم تیر انجام نشده است، گفت: اولویت چند سال گذشته فرمانداری و سایر دستگاههای شهرستان ری بخصوص پس از شیوع ویروس کرونا توجه به زیرساخت های بهداشتی بوده است.
وی اظهار داشت: بهره برداری از ساختمان جدید بیمارستان فیروزآبادی و تجهیز آن در کنار احداث کلینیک فوق تخصصی بیمارستان شهدای هفتم تیر بیانگر توجه ویژه دولت به زیرساخت های بهداشتی این شهرستان است.
وی با اشاره به اینکه اعتبارات زیادی برای توسعه نظام سلامت در شهرستان ری توسط فرمانداری فراهم شده است، بیان داشت: تفاهم نامه احداث دانشکده دندانپزشکی در بیمارستان فیروزآبادی امضاء شده و عملیات احداث ساختمان جدید بیمارستان شهدای هفتم نیز با کمک خیران در دستور کار قرار گرفته است.
توکلی تاکید کرد: زیبنده مردم شهرری به عنوان قبله تهران نیست که برای دریافت خدمات از پزشک متخصص و سایر خدملت درمانی به تهران مراجعه کنند؛ از این رو باید تمامی زیرساخت های پزشکی در ری ایجاد و توسعه یابد.
وی با اشاره به همکاری خوب فرمانداری شهرستان ری با دانشگاه علوم پزشکی ایران و خیران در تامین بودجه طرح های پزشکی، گفت: این همکاری ها باید تا احداث کامل ساختمان جدید بیمارستان شهدای هفتم تیر و تجهیز آن همچنان ادامه داشته باشه تا مردم از نتیجه آن بهرمند شوند.
توکلی یادآور شد: بیمارستان شهدای هفتم تیر ۵۵ سال قبل با هدف ارائه خدمات به سوانح و تصادفات احداث شد که هم اکنون به یکی از قطب های درمان سرطان و جراحی در جنوب تهران تبدیل شده است.
شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.