کرمان- ایرنا- عظمت حضور مردم که برای استقبال از مادر شهید آمده بودند هم نتوانست حس و حال مادر را در لحظه وصال فرزندش در دانشگاه رفسنجان، بعد از ۳۳ سال چشم‌انتظاری از او بگیرد.

اشک مستقبلان جاری‌تر بود و خدا می‌داند در دل مادر چه می گذشت؛ آخرین باری که فرزندش را دید ۳۳ سال پیش در سال ۶۷ بود که راهی جبهه های نبرد حق علیه باطلش کرد تا اینکه حالا اعلام کرده اند فرزند شهیدش شناسایی شده و ۱۳ سال پیش به عنوان شهید گمنام در دانشگاه شهرستان رفسنجان آرمیده است.

به گزارش ایرنا شهید ارتشی، مهدی تحویلیان متولد ۱۳۴۲ اعزامی از اصفهان سال ۶۷ در تک دشمن به درجه رفیع شهادت نائل آمده بود اما پیکرش هیچوقت به دیار زاینده رود برنگشت و رفسنجان از برکت حضور این شهید که ۱۳ سال گمنام بود برخوردار است.

مادر این شهید حالا به دیدار فرزند آمده است؛ دیروز وارد فرودگاه کرمان شد و امروز بر بالین فرزندی که سال هاست در رفسنجان آرام گرفته، حاضر شد.

مردم هم انصافا کم نگذاشتند؛ مراسم استقبال پرشور و شلوغ بود، البته همراه با یک درخواست؛ خیلی ها آمده بودند تا از مادر شهید بخواهند رضایت دهد پیکر شهید همچنان در این دیار بماند و همچنان زینت بخش این شهر و استان باشد.

امیر سرتیپ دوم امیر غلامعلیان فرمانده قرارگاه جنوب شرق ارتش جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه در آیین استقبال از این مادر شهید و لحظه وصال او با فرزند شهیدش به تشریح ویژگی های این شهید پرداخت و گفت: شهید تحویلیان یکی از خاندان ۴۸ هزار و ۵۰۰ شهید ارتش، سرباز دلاور لشکر ۲۱ حمزه بود که در عملیات تک ارتش عراق سال ۶۷ در منطقه موسیان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

وی با استناد به بیانات همرزمان شهید تحویلیان گفت: بصیرتی که مدّنظر رهبر معظم انقلاب است را در شهید تحویلیان در دوران اعزام به خدمت می بینیم که این بصیرت نفسانی را درک و بموقع اجرا کرد. این شهید همواره الگو و سرمشق سایر همرزمانش بوده است.

سرتیپ دوّم غلامعیلیان با اشاره به اینکه پیکر شهید تحویلیان به عنوان شهید گمنام در سال ۱۳۷۸ در دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان آرمید خاطرنشان کرد: امروز مردم رفسنجان پاداش بزرگی به خانواده شهید تحویلیان دادند و چشم انتظاری به پایان رسید ما نیز از این خانواده درخواست می کنیم با ماندن پیکر این شهید گلگون در رفسنجان موافقت کنند.

شهید به روزمرگی ما رنگ می پاشد

عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با اشاره به اینکه شهیدان شمع محفل بشریت هستند گفت: شهید به همین واسطه به تاریخ ما جهت و نور می دهد و به روزمرگی ما رنگ می پاشد.

وی اظهار کرد: شهدا تاریخ و هویت ما را می سازند؛ گذشته، حال و آینده بشریت را می سازند؛ شهید مهدی تحویلیان فضای دانشگاه ولیعصر رفسنجان و منطقه قلب کویر ایران را عطرآگین کرده و به کنش های ما جهت داده؛ دانشگاهیان عُلقه ای پیدا کرده اند، مردم به شهید توسل دارند و در کارهای آنان گره‌گشایی کرده است.

معاون وزیر علوم نیز از خانواده این شهید خواست که بگذارند این دُرّ گرانبها برای عطرآگینی این دانشگاه و شهرستان در همین فضا به یادگار بماند زیرا دل کندن از این شهید برای دانشگاهیان سخت است؛ وی تاکید کرد: مردم نیز از این پس بیشتر از گذشته نخواهند گذاشت گرد غربت بر مزار این شهید بنشیند.

شهرستان رفسنجان در ۱۰۰ کیلومتری شمال استان کرمان قرار دارد.