به گزارش روز شنبه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محمدرضا رزاقی با یادآوری پیام حضرت امام راحل مبنی بر تأسیس مدارس شاهد و تأکیدات مقام معظم رهبری، مدارس شاهد را نماد تعلیم و تربیت منبعث از فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت بیان کرد و افزود: مأموریت اصلی ما ارتقای کیفیت تحصیلی فرزندان شاهد و ایثارگر است و این ارتقای کیفیت فقط به فعالیت های آموزشی خلاصه نمی شود، بلکه فعالیت های رفتاری و مهارتی را نیز شامل می شود.
وی با یادآوری موضوع استاندارد سازی مدارس شاهد گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی شهریور ماه ۱۳۹۶ آخرین اساسنامه طرح شاهد و ایثارگران را به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ کرد. برمبنای این اساسنامه وزارت آموزش و پرورش و اداره کل امور شاهد و ایثارگران به صورت خاص موظف به اجرای دو مأموریت: «استاندارد سازی مدارس شاهد به منظور ارتقای کیفیت فعالیتهای آموزشی و تربیتی» و «اولویت قراردادن مدارس شاهد در تأمین نیازهای علمی، آموزشی و اداری» شدند.
رزاقی اظهار داشت: برای اجرای صحیح این دو مأموریت، کارگاههای تعاملی با حضور مدیران مدارس شاهد استانها برگزار میشود تا اجرای استاندارد سازی مدارس به صورت کاملاً واقعی و مدرسه محور محقق شود.
به گزارش ایرنا، علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: بیش از ۴۰۰ هزار دانش آموز خانواده شاهد و ایثارگر و افراد شایسته تحصیل در کنار فرزندان در آموزش و پرورش مشغول تحصیل هستند. همچنین ۵۰۰ هزار دانش آموز تحت پوشش طرح پراکنده شاهد هستند.