علی رجب پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به چالش های نخبگان برای عرضه محصولات خود به بازار، اظهار داشت: شیوه نامه پشتیبانی از دانشآموختگان برتر برای ایجاد کسبوکارهای دانشبنیان در بنیاد ملی نخبگان وجود دارد تا برای حمایت از اشتغال و اثرگذاری دانشآموختگان برتر در زیستبوم دانشبنیان کشور اقدام شود.
وی افزود: در این شیوهنامه از میان متقاضیانی که واجد حداقل یکی از شرایط ماده ۲ باشند و توسط کارگروه برگزیده شده اند و پیشنهاد خود را به منظور بررسی به بنیاد ارایه کرده باشند، تعدادی را برای بهرهمندی از پشتیبانی های این شیوهنامه انتخاب میکند.
این مسوول با اشاره به این تسهیلات، گفت: اعتبار توانمندسازی یا ارتقای توانمندی راهاندازی کسبوکار تا یک سال پس از تاریخ برگزیدگی، وام خرید و ساخت مسکن تا سه سال پس از تاریخ برگزیدگی و هدیه ازدواج بعد از یک سال خورشیدی از زمان ثبت درخواست یا ۲ سال پس از تاریخ برگزیدگی از جمله مهمترین تسهیلات ارایه شده به نخبگان است.
رجب پور با اشاره به مهمترین دستگاه های خدمات رسان به نخبگان، اضافه کرد: با توجه به بهرهبرداران نهایی از محصولات نخبگان برای برقراری ارتباط مستقیم با سازمانها و نهادهای مربوط اقدام می کنیم که در این راستا برگزاری رویدادهای رقابتی میتواند راه گشا باشد.
وی اظهار داشت: به عنوان مثال با برگزاری همایش رویداد برق در استان، تعدادی از محصولات نخبگان مربوط به اپراتورهای شرکت برق تایید شد و به عقد قراردادهای پژوهشی با شرکت توزیع برق منجر گردید.
رییس بنیاد نخبگان استان قزوین گفت: همچنین، نخبگانی که نیازمند فضای مناسب برای راهاندازی خط تولید هستند، میتوانند از حمایتها و پشتیبانیهای پارک علم و فناوری بهرهمند شوند.