به گزارش روز شنبه مرکز اطلاع رسانی فلسطین ،این پویش در توییتهایی عنوان کرد: ما بار دیگر مخالفت خود را با این همکاری اعلام میکنیم و خواستار لغو قرارداد با این شرکت و ممنوع کردن فعالیت آن در قطر هستیم و از ملت قطر نیز میخواهیم محصولات این شرکت را تحریم کنند.
جوانان قطری همچنین از شورای مشورتی قطر خواستند از این موضع که بیانگر مخالفت ملت قطر با عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی است، حمایت کرده و قانون مربوط به سال ۱۹۶۳ که هرگونه تعامل و همکاری تجاری با شرکتهای صهیونیستی یا شرکتهای تحت حمایت رژیم صهیونیستی را ممنوع میداند، به اجرا بگذارد.
کمپین مذکور دسامبر سال گذشته کمپینی را علیه این شرکت اسرائیلی راهاندازی کرده و خواستار تحریم آن شد.
شرکت Fenix که مقر آن در امارات قرار دارد، اولین شرکت اماراتی است که رژیم صهیونیستی در آن سرمایهگذاری کرده است. همکاری رژیم صهیونیستی با این شرکت پس از عادیسازی روابط ابوظبی و تل آویو در سپتامبر سال ۲۰۲۰ آغاز شده است.
«پریتی پتل» وزیر کشور انگلیس پیشتر اعلام کرده بود که «اقدامات لازم جهت تحریم جنبش حماس در انگلستان اتخاذ شده است» .
وی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی توئیتر مدعی شد: حماس از توان تروریستی قابل توجهی برخوردار است که به عنوان مثال می توان از دستیابی این گروه به زرداخانه گسترده و پیشرفته تسلیحات و مراکز آموزش تروریست ها یاد کرد.
بر اساس اقدام یاد شده در صورت به تصویب رسیدن درخواست دولت انگلیس مبنی بر قرار دادن نام حماس در گروههای تروریستی در پارلمان این کشور، هر شخصی که عضویت وی در حماس و یا حمایتش از این جنبش به اثبات برسد، به حداکثر ۱۴ سال زندان محکوم خواهد شد.
بدین ترتیب انگلیس که عامل همه مشکلات خاورمیانه به دلیل سیاستهای استعماری قرون گذشته این کشور محسوب می شود، با این اقدام بار دیگر خاطره اقدامات جنایتکارانه در جهان را زنده کرده و راه و روش آمریکا و اتحادیه اروپا در برخورد با گروههای مقاومت را در پیش خواهد گرفت.
«نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی از همتای انگلیسی خود «بوریس جانسون» بخاطر اتخاذ چنین اقدامی تشکر و قدردانی کرد.