یزد- ایرنا- سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد گفت: اعتماد به جوانان نه تنها به توسعه و پیشرفت مدیریت خلاق ، نشاط اجتماعی و امیدآفرینی در جامعه کمک می کند، بلکه می تواند اتفاق های بسیار خوبی را هم رقم بزند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام مجتبی صداقت شنبه شب در مراسم تجلیل از هشت مسئول برتر سازمان های مردم نهاد جوانان استان یزد افزود: در گام دوم انقلاب باید به این قشر بیشتر اعتماد کرد و از شور و نشاط آنها کاملا استفاده شود.
وی ادامه داد: مجموعه یادشده در اجرای طرح ها و برنامه های شهرداری یزد آماده همکاری با تشکل های مردم نهاد(سمن ها) است و در واقع این کار به نوعی مشارکت مردم در امور است که هرگونه ایده و فکری که در مورد فعالیت های این سازمان از طرف جوانان ارایه شود، همکاری می شود.

معاون فرهنگی شهرداری یزد اظهار کرد: جوانان می توانند منشا کارهای بسیار خیر در امور باشند به شرط آنکه به آنها اعتماد کرد، امیدواریم این روند با سرعت گسترش یابد و شاهد استفاده بیشتر از توانمندی جوانان و تشکل های مردمی در فعالیت ها باشیم.

همچنین رییس مجمع جوانان استان یزد گفت: برگزاری چنین نشستی بعد از  حدود ۲ سال توقف به دلیل اعمال محدودیت های ناشی از شیوع ویروس کرونا باعث ایجاد انگیزه مضاعف می شود تا فعالیت ها آغاز شود.

سید سجاد ابطحی اظهارکرد: یکی از اهداف برگزاری این نشست آشنایی تشکل های مردم نهاد جدید با سمن های قدیمی است که به ثبت رسید و فرصتی برای بیان مشکل و همچنین تبادل تجربه است.

همچنین اعظم السادات امامی، معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان یزد گفت: بر اساس آخرین آمار ۸۰ تشکل مردم نهاد در استان ثبت است، با توجه به اینکه به دلیل شیوع کرونا نتوانستیم گردهمایی برگزار کنیم ،نشست هایی در گروه های ۱۰ نفری با آنها برگزار شد و برنامه و گزارش کار از آنها درخواست شد، امیدواریم شاهد فعالیت مجدد همه این تشکل باشیم.

همچنین دادستان عمومی و انقلاب یزد گفت: امروز تشکل های مردمی نباید به چیزی جز افزایش سرمایه اجتماعی فکر کنند و سه شاخص مهم « امید، اعتماد و مشارکت » در سرمایه اجتماعی تاثیر دارد .

محمد رضا حدادزاده افزود: در هر سه شاخص دچار افت هستیم و مشکل هایی چون مهاجرت نخبگان ، آسیب های اجتماعی و تمایل نداشتن جوانان به ازدواج حکایت در ناامیدی آنها دارد.

وی ادامه داد: ناامیدی و بی اعتمادی در جوانان وجود دارد و همه باید همت خود را برای رفع این مشکل به کار گیرند و به آینده امیدوار باشند و هر کسی دل در گرو کشور و انقلاب دارد باید مراقبت کند تا بی اعتمادی و ناامیدی در همه اقشار خصوصا جوانان کاهش یابد.

به گفته دادستان عمومی وانقلاب یزد  باید در دوران پساکرونا برای جوانان و بانوان برنامه ریزی شود و نقش سمن ها در این زمینه بسیار اثرگذار است .

همچنین رییس شورای اسلامی شهر یزد اظهار کرد: این شهر را با تاریخ و تمدن کهن آن می شناسند و یزد شهری است که پایه گذار آن خیران بودند و زنانی همچون « ستی فاطمه خاتون» در خلق این شهر مشارکت داشتند .

غلامحسین دشتی افزود: باید در تراز شهر یزد و به ویژه در حوزه فکری آینده نگر باشیم و الگویی داشته باشیم تا نیاز اقشار مختلف برآورده شود و بسیاری از ناهنجاری هایی که در شهر وجود دارد به دلیل نبود همین الگو و برنامه است.

وی اظهار کرد: اعضای شورای شهر آمادگی دارد از مجموعه تشکل ها و توانمندی آنها استفاده کنند و همه سمن ها همچون بسیج ویژگی حضور و مشارکت خود را دارد و با مسئولیت شناسی که همراه با دردمندی است، در راه خدمت به مردم فعالیت می کنند.

همچنین زهیر حاجی حسینی، مشاور جوان استاندار یزد گفت: در دولت مردمی سیزدهم توجه بسیار زیادی به جوانان و همچنین سمن ها می شود و در گام دوم انقلاب فرصت ظهور و حرکت های مردمی فراهم شد و در تشکل ها عمدتا نیروهای جوان فعالیت دارند امیدواریم بیش از پیش از توانمندی آنها در همه فعالیت ها استفاده شود و این فضا برای فعالیت جوانان مهیا شود.

در این نشست سه نفر از نمایندگان تشکل های مردم نهاد جوانان یزد درخواست ها و پیشنهادهای خود را طرح کردند و از هشت مدیر برتر تشکل های مردم نهاد جوانان استان با اهدای لوح تجلیل شد.