محمدسلیم عباسی روز یکشنبه در یک گفت و گوی خبری در مهاباد افزود: در طی سال جاری بیش از ۴۲ هزار ساعت آموزش از طریق این مراکز به دانشجویان علاقه مند به یادگیری مهارت های شغلی و بازار کار ارایه شده که بازخورد مناسبی در بین دانش آموختگان داشته است.
وی ادامه داد: با راه اندازی این مراکز مهارت آموزی در دانشگاهها و آموزش مهارتهای مختلف و کاربردی در زمانهای مختلف، دانشجو به تناسب رشته تحصیلی، علاقه و توانمندی به یادگیری میپردازد و هنگام ورود به بازار کار یک دانشآموخته توانمند است نه یک دانشجوی تئوری محور از این رو براحتی و در کمترین زمان ممکن جذب بازار کار میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجانغربی با بیان اینکه امسال ۹۲۶ دانشجو در استان در قالب این طرح، وارد بازار کار شدهاند، گفت: برای سال آینده نیز آموزش های مهارتی را به بیش از هزار و ۷۰۰ دانشجو پیش بینی شده است که در طی دورهای مختلف از طریق این مراکز مهارت های شغلی را فراگیرند.
عباسی اظهار داشت: همچنین برای دانشجویان که دارای ایده ابتکاری و دارای طرحهای اشتغالزایی باشند از طریق بانک های عامل زیر مجموعه سازمان تعاون، کار و رفاه اجتماعی تسهیلات کم بهره تا سقف یک میلیارد ریال نیز پرداخت خواهد شد.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر ۲۱۰ آموزشگاه مختص خواهران، ۲۰ آموزشگاه مختص برادران و ۱۰۰ آموزشگاه به صورت دو منظوره در آذربایجان غربی فعالیت دارد.
سالانه میلیون ها نفر ساعت آموزش مهارتی در بخش دولتی و آموزشگاه های آزاد آذربایجان غربی ارائه می شود.