کاشان - ایرنا - شهردار کاشان با اشاره به اینکه اولویت نخست شهرداری با توجه به محدویت منابع مالی، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام عمرانی در این شهر است، گفت: برنامه ۲۰ ساله مدیریت شهری این خطه با همکاری قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) تهیه و تدوین می‌شود.

حسن بخشنده امنیه روز یکشنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با ایرنا با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه بین شهرداری کاشان و قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) ادامه داد: این تفاهم‌نامه فقط مختص طرح‌های عمرانی نیست، بلکه گروه مشاوران این قرارگاه، مدیریت شهری را در تهیه و تدوین برنامه‌های ۲۰ ساله اجتماعی، فرهنگی و شهرسازی کمک خواهند کرد. 

وی، رمز موفقیت در مدیریت شهری را داشتن برنامه دانست و گفت: این شهر در گذشته یک برنامه زیرساختی نداشته و با کمک مشاوران برای تدوین برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت با تاکید بر زیرساخت‌ها تلاش می‌شود.

وی به توانمندی مشهود قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) و همکاری این قرارگاه با شهرداری کاشان اشاره کرد و افزود: در این راستا از کارشناسان قرارگاه در رفع اساسی، علمی و تخصصی ترافیک شهری به ویژه چهارراه آیت‌الله کاشانی از روبه‌روی بیمارستان نقوی استفاده خواهد شد، چرا که این مهم، خواسته شهروندان کاشانی است.

شهردار کاشان اظهار داشت: شهرداری در ۲ ماه گذشته تکمیل طرح‌هایی از جمله استخر مروارید و خانه‌های فرهنگ فین و کوی حسین‌پور را در دستور کار قرار داده بود.

وی با بیان ایکه ساختمان سرسرای (تالار) شهر کاشان تا ۲۰ روز آینده تکمیل می‌شود، خاطر نشان کرد: میدان حضرت معصومه (س) نیز به زودی افتتاح خواهد شد.

تزیین ورودی‌های کاشان به المان‌های مذهبی و تصاویر شهیدان 

بخشنده امنیه از کاشان به عنوان شهر دارالمومنین یاد و اضافه کرد: با توجه به اینکه این خطه افزون بر یک هزار و ۸۲۰ شهید والامقام تقدیم نظام جمهوری اسلامی کرده است، باید ورودی‌های شهر به نماد و اِلِمان‌های مذهبی و تصاویر شهیدان مزین ‌شوند که این مهم در دستور کار قرار دارد و مراحل پایانی را می‌گذراند.

وی با تاکید بر لزوم تعامل با تمامی دستگاه‌های اجرایی، تصریح کرد: با توجه به اینکه با نگاه جدیدی وارد بخش مدیریت شهری شده‌ایم، سایر بخش‌های شهرستان را جدای از شهرداری نمی‌دانیم، از این رو تمامی مشکل‌های آنها را مشکلات خودمان میدانیم و با دیدگاه منطقه‌ای به آنها نگاه می‌کنیم.

لزوم ارتباط مستمر مردم و مدیران شهری

شهردار کاشان، نبود ارتباط آسان و مستمر بین مردم با مدیران ارشد و میانی شهرداری را که وجود نداشته از مشکل‌های مدیریت شهری کاشان برشمرد و اظهار داشت: اگر این ارتباط نیز وجود داشته زمان‌بر بوده است؛ مردم توقع دارند مشکلات شهر را بی‌واسطه به مدیران شهری انتقال دهند و رفع آنها را انتظار دارند که این مهم با بازدیدهای میدانی در دوره مدیریت شهری جدید محقق خواهد شد.

به گفته وی، در هفته ۲ بار بازدیدهای میدانی با حضور مدیران ارشد، میانی و شهرداران ناحیه‌ها به خصوص در منطقه‌های کم‌برخوردار برای ارتباط مستقیم با مردم و برطرف کردن مشکلات آنها انجام و این مهم مستمر و ادامه خواهد داشت.

درهم آمیختگی هنر و مذهب در کاشان 

شهردار کاشان، گل محمدی، گلاب‌گیری، پایتختی نهج‌البلاغه، گردشگری، وجود اثرهای مختلف و متنوع تاریخی دارالمومنین را جزو ثروت‌های این خطه بیان کرد و افزود: این شهرستان در بعد فرهنگی، مذهبی، اجتماعی و اقتصادی دارای ثروت و سرمایه است.

وی با تاکید بر اینکه در خطه کاشان به طور عملی هنر و دین و مذهب در کنار هم و مکمل یک ‌دیگر هستند، گفت: مدیریت شهری در این شرایط بسیار دشوار است و باید با یک مدیریت قوی وارد آن شد.

بخشنده امنیه، نگاه به کاشان را زیرساختی دانست و اظهار داشت: هوشمند شدن این شهر جزو هدف‌ها است تا بتوان دیپلماسی شهری در آن پیاده و بتوان برنامه‌ها را گام به گام در شهر اجرا کرد تا مشکل‌های موجود رفع شود.

بهره‌برداری زیرگذر سردار سلیمانی در ۲۲ بهمن 

شهردار کاشان از طرح زیرگذر سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی به عنوان ابرطرح شمال استان اصفهان نام برد و گفت: این طرح به طول سه کیلومتر و ۲۰۰ متر با حجم خاکبرداری ۴۵۰ هزار مترمعکب است که اگر می‌خواستیم با توجه به محدود بودن منابع مالی، رها شود و یا با توجه به مشکل‌هایی که از گذشته مدیریت شهری با قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) داشتند به آنها دامن می‌زدیم این طرح تعطیل می‌شد که مرداد امسال این اتفاق رخ داد.

وی تاکید کرد: با توجه به ارتباطات و تعاملات بسیار خوبی که با قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) برقرار کردیم نه تنها پیشرفت این طرح متوقف نشد، بلکه به دلیل سه نوبت کاری شبانه‌روزی، اکنون در بسیاری از بخش‌ها در حال پیشرفت کامل است و می‌توان نوید بهره‌برداری آن را در ۲۲ بهمن امسال داد.

تشکیل کمیته سازش برای رفع مشکلات حقوقی شهرداری 

بخشنده امنیه با اشاره به پرونده‌های حقوقی که با صدور رای به محکومیت شهرداری کاشان منجر شده است، تصریح کرد: مجموع ریالی این پرونده‌ها معادل ساخت یک زیرگذر است که شرایط خاصی را برای شهرداری کاشان به وجود آورده است.

وی از تشکیل کمیته سازش برای رفع مشکل‌های پرونده‌های حقوقی در شهرداری کاشان خبر داد و اضافه کرد: این کمیته کار خود را آغاز کرده و در جریان بررسی این پرونده‌ها بسیاری از پیمانکاران و حتی مردم که شاکی شهرداری بوده‌اند، تعاملی خوبی با مجموعه مدیریت شهری داشته‌اند. 

غیراستاندارد بودن نور شب خیابان‌ها 

شهردار کاشان با اشاره به غیر استاندارد بودن نور شب در معبرها و خیابان‌های شهر کاشان، نشست مدیران شهرداری کاشان با مسوولان برق منطقه‌ای استان اصفهان، یادآور شد و گفت: سیما و منظر شهر کاشان به ویژه نور شب گذرگاه‌ها از خواسته‌های به‌حق مردم شهر است که مقرر شد اقدام‌هایی برای برطرف کردن این مشکل در سال ۱۴۰۱ انجام و روح منظر سیمای شهر از این وضعیت رها شود.

بخشنده امنیه از تلاش برای تغییر منظر سیمای شهر کاشان خبر داد و اظهار داشت: تلاش می‌شود بخشی از تغییر سیما و منظر این شهر تا ایام‌الله دهه فجر و نوروز ۱۴۰۱ محقق شود.

وی، آسفالت‌ریزی معبرها شهر کاشان را از مطالبه‌های به حق مردم کاشان بیان کرد و افزود: آسفالت‌ریزی در معبرهای اصلی و فرعی با توجه به فهرستی که به تایید اعضای شورای اسلامی این شهر رسیده در اولویت قرار گرفت و دغدغه مردم را در این بخش رفع شد و این مهم همچنان ادامه دارد.

حسن بخشنده امنیه ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ با رای تمامی اعضای شورای اسلامی شهر کاشان (۹ رای) به عنوان شهردار این شهر انتخاب و ۲۸ شهریور با حکم احمد وحیدی وزیر کشور به این سمت منصوب شد.

شهرداری کاشان ۶ معاونت، پنج منطقه و ۱۰ سازمان زیر مجموعه دارد.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.