به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «ابراهیم مولاییجم» سرپرست سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی امروز (یکشنبه) در جریان عملیات بارگیری اقلام فاقد استاندارد و قاچاق اظهار داشت: این اقلام دارویی، بهداشتی و شیمیایی فاقد استاندارد و قاچاق هستند که برای حفظ سلامت جامعه به یکی از مراکز استانها برای امحا به صورت استاندارد ارسال میشوند.
وی افزود: این اقلام برای سالهای گذشته است که اکنون در بازه زمانی مشخص با حضور ناظران و بازرسان امحا میشود.
سرپرست سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به همافزایی قوا در تعیین تکلیف اموال تملیکی، گفت: این موضوع امر مبارکی است که باید در عمل اجرایی شده و تصویب پیشنهادات و رفع موانع سر راه سازمان اموال تملیکی نیز مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامهداد: اگر پیشنهادات و مصوبهها عملیاتی شود ۷۰ درصد موانع پیش روی این سازمان برطرف میشود.
مولاییجم خاطرنشانکرد: وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز در هیات وزیران موضوع اموال تملیکی را پیگیری میکند.
وی یکی دیگر از مشکلات این سازمان را ساختار آن عنوان کرد و گفت: رییسجمهوری نیز به مشکلات ساختاری واقف و نمایندگان خود را برای رسیدگی به امور مامور کرده است.
این مقام مسوول اظهار داشت: اگر قرار است سازمان استاندارد در جامعه شناخته شود نیازمند همکاری همه دستگاهها هستیم.
وی با اشاره به اعزام گروههای ضربتی، گفت: در استانهای هدف از جمله هرمزگان و بوشهر، کارشناسان به صورت گروههای ضربتی وارد عملیات تعیین تکلیف اموال تملیکی در انبارها شدند.
سرپرست سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تاکید کرد: موضع حجت الاسلام و المسلمین «محسن اژهای» رییس قوه قضاییه برای ساماندهی وضعیت انبارهای اموال تملیکی و تسریع در تعیین تکلیف کالاهای آن و اجرای تمامی بندهای قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز درست است، بخش عمده انتقادها موانع قانونی است که در همین راستا دیشب نشستهای تخصصی با حضور وزیر اقتصاد برگزار شد که در ادامه در هیات وزیران مطرح میشود.