قزوین -ایرنا- رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان قزوین گفت: ۱۷۴ فقره تسهیلات رونق تولید از ابتدای سال جاری تاکنون در قزوین به مبلغ ۵۰۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.

به گزارش ایرنا، عزیزالله افضلی روز یکشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، افزود: تسهیلات رونق تولید به بنگاه های دارای مجوز از وزارت صمت،جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی و صنوف تولیدی دارای پروانه پرداخت می شود.
وی یادآورشد : امسال ۳۷۳ درخواست تسهیلات رونق تولید به مبلغ سه هزار و ۲۷۶ میلیارد تومان در سامانه بهین یاب ثبت شده که از این تعداد ۱۷۴ فقره به مبلغ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان مصوب و از این رقم ۵۰۵ میلیارد تومان پرداخت شده و مابقی در دست بررسی است.
افضلی با اشاره به پرداخت تسهیلات طرح تام، افزود: این تسهیلات به اولویت های صنعت ، معدن و تجارت با ۹ محور از قبیل توسعه معادن مقیاس کوچک، تکمیل طرح های نیمه تمام و طرح های پیشران پرداخت می شود.
وی اضافه کرد: میزان این تسهیلات در کل کشور ۲۷۰ هزار میلیارد تومان بوده که سهم استان قزوین یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.
افضلی افزود: تسهیلات جهش تولید نیز از دیگر تسهیلات بانکی است که با عاملیت بانک های استان به طرح های اولویت دار و پیشران تخصیص می یابد.
وی گفت: تاکنون در تسهیلات جهش تولید ۱۱ واحد برای دریافت ۴۵۷ میلیارد تومان ثبت نام کرده اند که باید میزان پیشرفت فیزیکی طرح ها در مناطق محروم صفر درصد و کم برخوردار ۴۰ درصد باشد.
رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان قزوین گفت: در تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۰ سهم این استان ۲۰۳ میلیارد تومان بوده که شامل ۷۰ درصد سرمایه در گردش و ۳۰ درصد سرمایه ثابت است.
وی اضافه کرد: از ابتدای پرداخت تسهیلات بهین یاب تاکنون ۵۰۶ فقره تسهیلات رونق تولید پرداخت شده و رتبه قزوین در کشور هشت و از نظر مبلغ پرداختی ۶ است.
افضلی گفت: در تسهیلات بازسازی و نوسازی ۴۱ فقره به مبلغ ۱۳۵ میلیارد تومان پرداخت شده است و بانک های صادرات، ملت، تجارت، سپه و ملی بیشترین پرداختی را داشته اند.
وی در ادامه با اشاره به عملکرد کارگروه رفع موانع تولید،گفت: با اقدامات این ستاد در سال جاری ۱۲ واحد تولیدی به چرخه تولید بازگشته اند و از بیکاری کارگران این واحدها نیز جلوگیری به عمل آمده است.
افضلی افزود : امسال ۳۲۳ واحد برای حضور در ستاد تسهیل استان قزوین ثبت نام کرده اند که ۲۲۹ مورد اقدام شده ، ۲۸ مورد در انتظار کارگروه ، ۲۲ مورد در انتظار ارجاع به دستگاه استانی و ۴۲ مورد به دستگاه ها ارجاع شده است.
در ادامه این جلسه مشکلات چند واحد تولیدی نیز بررسی شد.