به گزارش روز یکشنبه ایرنا از خبرگزاری "آناتولی"، روز یکشنبه ۷۵ نماینده از ۱۳۰ نماینده مجلس نمایندگان اردن در بیانیهای این اقدام انگلیس را "تجاوز به حقوق مردم فلسطین و ملت عرب" توصیف کردند.
در این بیانیه آمده است: تصمیم انگلیس پاداشی به اشغالگری رژیم صهیونیستی است که مردم فلسطین را میکشد و مردم غزه را در محاصره قرار میدهد.
نمایندگان مجلس اردن از پارلمان انگلیس خواستند که این تصمیم دولت را لغو کند زیرا "این اقدام نشان دهنده جانبداری از تجاوز و ظلم [رژیم صهیونیستی] است.
به گزارش ایرنا، منابع خبری انگلیس روز جمعه به نقل از پریتی پتل وزیر کشور انگلیس گزارش دادند که فعالیت جنبش حماس در این کشور بر اساس قانون «مبارزه با تروریسم» منع خواهد شد و براین اساس، هر کسی که از حماس حمایت کند، پرچم آن را برافراشته یا جلساتی برای این سازمان ترتیب دهد، قانون انگلیس را نقض کرده است.
این تصمیم که هفته آینده در پارلمان بریتانیا در مورد آن تصمیم گیری خواهد شد، ممکن است حامیان و فعالان جنبش حماس را تا ۱۴ سال به زندان محکوم کند.
در واکنش به این تصمیم، جنبش حماس با انتشار بیانیهای تروریستی خواندن خود را محکوم و خواهان محکومیت این تصمیم انگلیس شد و آن را تداوم تعدی علیه ملت فلسطین و حقوق ثابت آنها دانست که از بیش از یکصد سال پیش آغاز شد.
حسین امیرعبداللهیان وزیرامورخارجه جمهوری اسلامی ایران نیز روز جمعه تصمیم انگلیس برای تروریستی خواندن جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را محکوم کرد.
جنبش حزب الله لبنان شنبه شب با انتشار بیانیهای، اقدام انگلیس مبنی بر قرار دادن نام حماس در فهرست گروههای به اصطلاح تروریستی را محکوم کرد و این تصمیم را اشتباه و ظالمانه خواند.