دکتر شاپور بدیعی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به عدم پذیرش نسخههای کاغذی، خدمات پاراکلینیک از آذر ماه امسال توسط سازمانهای بیمهگر، پایش مداوم نسخهپیچی الکترونیک و روند صعودی ثبت نسخ الکترونیکی در بیمارستانهای استان خراسان رضوی در حال انجام است.
وی اضافه کرد: طرح نسخه الکترونیکی از ۲ بخش عمده نسخهنویسی الکترونیک و نسخهپیچی الکترونیک تشکیل میشود که در این طرح میبایست ویزیت به همراه داروها و خدمات پاراکلینیک توسط شخص پزشک برای بیمار با استفاده از نام کاربری معتبر ثبت شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در شرایط کنونی امکان ثبت ویزیت به تنهایی برای بیماران فاقد دارو و خدمت هم وجود دارد همچنین در برنامه نسخه پیچی الکترونیک، داروها و خدمات پاراکلینیک تجویز شده توسط پزشک برای بیمار به صورت الکترونیک در سامانه ثبت میشود.
۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام نیز بقیه جمعیت این استان را زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دارند.
هماکنون ۶۲ بیمارستان در استان خراسان رضوی دایر است.