به گزارش ایرنا، «بهزاد باباخانی» عصر دوشنبه در نشست پیگیری ایجاد کارخانه سوم کاشی و سرامیک در استان تاکید کرد: از مرحله درخواست تا مرحله اجرا و بهرهبرداری در کنار سرمایهگذاران خواهیم بود.
وی اظهار داشت: ظرفیتهای استان کرمانشاه در حوزه تولید کاشی و سرامیک بالاست و نزدیکی به مرز و امکان دسترسی آسان به بازارهای کشورهای عراق و سوریه، توجیه اقتصادی بالایی را برای هرگونه سرمایهگذاری در این حوزه ایجاد کرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: این سرمایه گذاری در صورت تحقق با بیش از ۶۵۰ میلیارد تومان حجم سرمایه گذاری قادر به ایجاد ۴۰۰ شغل مستقیم خواهد بود.
جلسه بررسی درخواست سرمایهگذاری ایجاد واحد تولیدی کاشی و سرامیک با حضور سرمایهگذاران و قبادی مدیرکل دفتر جذب سرمایه گذاری استانداری کرمانشاه برگزار شد.
به گزارش ایرنا، هم اکنون ۲ واحد تولیدی کاشی و سرامیک بیستون و کاژه در شهرستان های کرمانشاه و اسلام آبادغرب فعال است که بخش زیادی از تولیدات آنها به عراق صادر می شود.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت بیش از یک هزار واحد تولیدی و صنعتی دارد که بیش از ۳۰ هزار نفر در این واحدها مشغول به کار هستند.