ساوه - ایرنا - رئیس شورای فرهنگ عمومی شهر آوه گفت: رفع موانع و مشکلات جامعه به خصوص در حوزه اقتصادی باید با استفاده از ظرفیت‌های بسیج صورت بگیرد.

حجت الاسلام «محمد جواد نیکویی ماهانی» روز سه‌شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی آوه، اظهار داشت: بسیج از مصادیق سرمایه‌ اجتماعی کشور است که از انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ریشه گرفته و در چهار دهه‌ اخیر نقش بسزایی در پیشبرد اهداف انقلاب داشته است.   

امام جمعه آوه افزود: بسیج مظهر عزم و اراده‌ ملی، مشارکت مردمی و اقتدار جمهوری اسلامی است و مسئولیت این نهاد مردمی حتی فراتر از دوران دفاع مقدس است.

وی ادامه داد: تشکیل بسیج در جمهوری اسلامی ایران از نعمات و برکات خداوند متعال بود که بر ملت و انقلاب اسلامی ایران ارزانی شد و مردم باید قدر این نعمت الهی را بدانند.

نیکویی ماهانی اظهار کرد: از افتخارات بسیج این است که در راه پاسداری نظام جمهوری اسلامی و کشور،۹۰ هزار شهید تقدیم کرده که نشان از عمق ایثارگری و رشادت بسیجبان در راه دفاع از ارزش و آرمان های انقلاب اسلامی و منافع ملت ایران دارد.

وی تصریح کرد: باید با بهره‌گیری از تفکر بسیجی و اشاعه این فرهنگ والا به‌خصوص در میان نسل جوان و نوجوان و همچنین بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های موجود، برای رفع موانع و مشکلات جامعه به ویژه در حوزه اقتصاد و معیشت گام های موثری برداشت.

بخشدار مرکزی ساوه نیز در این نشست با تبریک هفته بسیج،گفت: هفته بسیج فرصتی مغتنم در راستای حفظ ارزش و دستاورد های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و نیز تبیین ظرفیت‌ها و خدمات ارزشمند این نهاد مردمی و همیشه در صحنه است.

«کیوان گودرزی راد»  افزود: مسئولان باید تفکر و اخلاص بسیجیان را سرلوحه کار خود قرار دهند و با روحیه بسیجی در راستای خدمت به میهن و جامعه اسلامی تلاش کنند.

وی ادامه داد: تجربه ثابت کرده است که هرجا روحیه و تفکر بسیجی بر امور حاکم باشد، دستاوردهای شگرفی به همراه داشت و نیاز امروز کشور گام نهادن در راه  بسیجیان به خصوص شهدای گرانقدر این عرصه است.

بخشدار مرکزی ساوه گفت: امام خمینی (ره) با درایت و دوراندیشی سنگ بنای تشکیل بسیج را پایه گذاشت و این نهاد در دوران دفاع مقدس و پس از آن در همه عرصه‌های دفاعی و سازندگی کشور نقشی غیرقابل انکار داشته است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساوه نیز با اشاره به موضوع نشست بیست و دوم شورای فرهنگ عمومی آوه با عنوان آسیب‌های اجتماعی، اظهار کرد: گسترش روز افزون آسیب‌های اجتماعی از قبیل خودکشی، طلاق و اعتیاد به ویژه در سال های اخیر و همچنین افزایش قابل توجه کجروی‌های اجتماعی در میان جوانان و حتی نوجوانان جامعه مستلزم تعمق و چاره اندیشی اساسی در این حوزه است.

«حسین محمودی‌فر» افزود: با توجه به اهمیت آسیب‌های اجتماعی و روند رو به رشد آن، مداخله در این زمینه‌ها به تعامل و هم افزایی همه جانبه مسئولان در راستای کنترل و پیشگیری نیاز دارد.

برگزاری کلاس‌های آموزش پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی،  ساخت کتابخانه عمومی، برگزاری کلاس های قرآنی، اجرای برنامه های فرهنگی و هنری،  استفاده از ظرفیت بسیج در عرصه فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی و نیز دیوارکشی امام زادگان شهر آوه از جمله مواردی بود که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

شهر آوه در ۲۵ کیلومتری جنوب ساوه با بیش از پنج هزار نفر جمعیت واقع شده است که از کانون باغداری، دامداری و تولید محصولات گلخانه ای به حساب می‌آید.