روابط عمومی دامپزشکی خراسان رضوی روز سه شنبه به نقل از دکتر محمود قربان زاده گزارش داد: این طرح با هدف ارتقای خدمات دهی به مصرف کنندگان و با همکاری موسسه گوشت صنعتی مشهد از آذر ماه امسال در حال اجراست.
وی اضافه کرد: در این طرح لاشه دام های نر با برچسب و مهر آبی رنگ و لاشه دامهای ماده با برچسب و مهر قرمز رنگ به بازار عرضه خواهد شد.
او از فروشندگان گوشت دام، قصابی ها و سایر مراکز عرضه گوشت درخواست کرد تا با نصب اطلاعیه و بنر تفکیک عرضه گوشت دام نر و ماده را به مصرف کنندگان اطلاع دهند.
خراسان رضوی در تولید گوشت سفید و قرمز و همچنین تخم مرغ دارای رتبه های اول تا سوم کشور است.