سید هاشم موسوی سه شنبه شب پس از بازدید شهرک های صنعتی گچساران به نمایندگان رسانه ها اظهار داشت: عمده مشکلات این واحدهای راکد، نبودن سرمایه در گردش ،قدیمی بودن ماشین آلات و امکانات آنان است.
وی با اشاره به اینکه بخشی از مشکلات زیرساختی این طرح ها مرتفع شده بیان کرد :راه اندازی این تعداد واحد تولیدی راکد در انتظار حمایت مسوولان برای بازگشت به چرخه تولید هستند.
مدیرعامل شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: ۵۳ واحد صنعتی تولیدی فعال در شهرک های صنعتی گچساران وجود دارد که از این تعداد ۱۱ واحد در ناحیه صنعتی امامزاده جعفر و مابقی در شهرک صنعتی چهاربیشه می باشد.
موسوی عنوان کرد: در شهرک و ناحیه صنعتی گچساران هیچ واحد تولیدی به خاطر نداشتن امکانات زیر ساختی تعطیل نیست.
کمیود سرمایه در گردش مهمترین مانع واحدهای تولیدی
معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این بازدید گفت: فعالیت در حوزه صنعت گچساران با مشکلات زیادی مواجه است که کمبود سرمایه در گردش مهمترین مانع توسعه و تکمیل طرح های تولیدی صنعتی است.
سید احسان عسکری اضافه کرد:با توجه به نوسانات اقتصاد کلان و جهش های شدید قیمتی و افزایش قیمت مواد اولیه سرمایه های موجود تکافوی چرخش مالی و اقتصادی بنگاه های اقتصادی در شرایط کنونی را ندارد.
عسکری گفت: به همراه تیمی از بانک های عامل، صنعت معدن و تجارت و شرکت شهرک های صنعتی و جهاد کشاورزی برای ایجاد هماهنگی هایی به منظور رفع مشکلات، موانع و تأمین مالی انجام گرفته است.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: تلاش می شود تا با تأمین مالی و ابلاغ تسهیلات و اعتبارات موجود این پروژه ها در ۶ ماه آینده این موانع برطرف شود.
وی ادامه داد: کارخانه تولید روغن نباتی گچساران که یک واحد بسیار بزرگ در مقیاس تولید، سرمایه گذاری و تصفیه روغن است با مشکلاتی در بخش بازاریابی روبرو است.
عسکری بیان کرد: در گذشته که کشور با کمبود محصول روغن روبرو بود این کارخانه خط تولید همه محصولات خود را به سمت بازار استان هدایت کرد و در حال حاضر که کمبودها مرتفع شده دوباره نیازمند حمایت است .