تهران- ایرنا- نامگذاری معبری به نام شهیده والامقام تازه تفحص شده «فاطمه اسدی» در جلسه کمیسیون اماکن عمومی شهر تهران به تصویب اعضای شورای شهر پایتخت رسید.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از شورای شهر تهران، سومین جلسه کمیسیون نامگذاری معابر و اماکن عمومی برگزار و موضوع نامگذاری معابر و اماکن شهر به نام بانوان شهیده، خصوصا نامگذاری معبری به نام شهیده والامقام تازه تفحص شده فاطمه اسدی در دستور کار قرار گرفت.

 بر این اساس، مقرر شد با قید فوریت معبری توسط کارشناسان و اعضای این کمیسیون پیشنهاد و نامگذاری انجام شود.

همچنین بررسی نامگذاری تعدادی از معابر به نام شهدای گرانقدر فرماندهان لشگر ۲۷ سپاه حضرت محمد رسول الله (ص)، بررسی فوریت پیشنهاد نامگذاری معبری بنام شهید والامقام سرلشگر محمدحجازی در دستور کار کمیسیون قرار گرفت و مقرر شد تا جلسه آینده پیشنهادات به کمیسیون ارائه شود.

همچنین در این جلسه، بررسی اصلاحات آئین نامه کمیسیون نامگذاری در دستور کار قرار گرفت و مقرر شد ظرف مدت ۲ هفته اعضای کمیسیون و کارشناسان نقطه نظرات خود را در این خصوص به کمیسیون ارسال کنند.

 در این جلسه و در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که از منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است، موضوع ضرورت نوآوری در خصوص نصب تابلوها و المان ها در معابر و اماکن محلی که بنام شهدای گرانقدر نامگذاری شده، با بکارگیری ظرفیت سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران، پایگاه های بسیج محلات، سازمان زیباسازی شهر تهران، شرکت بهره برداری مترو تهران، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین بررسی پیشنهادات دریافت شده برای نام‌گذاری معابر و اماکن عمومی از دیگر موضوعات این جلسه بود.

به گزارش ایرنا، شهیده فاطمه اسدی در سال ۱۳۳۹ در روستای «ماموخ» از توابع شهرستان دیواندره به دنیا آمد؛ او سال ۱۳۶۳ برای آزادی همسرش از دست یکی از گروهک‌های معاند به اردوگاه آنان می‌رود و پس از یک ماه آزار و شکنجه، مظلومانه به شهادت می‌رسد.  

پیکر مطهر او پس از ۳۷ سال سرانجام در روز ۱۷ آبان سال ۱۴۰۰ در کوههای چهل چشمه دیواندره تفحص شد و پس از برگزاری مراسم وداع شهرهای مشهد، قم، تهران و کرمانشاه، در نهایت درجوار مرقد بی بی هاجر خاتون (س) در سنندج برای همیشه آرام گرفت.