به گزارش ایرنا ، محمد ترکمانه روز چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران با تشریح اقدامات تحولی صورت گرفته در بنیاد از آغاز فعالیتش در ۱۴ سال پیش تاکنون ، افزود : ۴۲ درصد طرحهای اشتغالزایی اجرا شده مورد حمایت بنیاد در سال جاری مربوط به بخش کشاورزی بوده است.
وی ظرفیت تولیدات محصولات کشاورزی مازندران و نقش آن در امنیت غذایی کشور را محوری توصیف کرد و گفت : طبق آمار ، بنیاد برکت حدود ۶۷۰ طرح مشارکتی در مازندران اجرا کرد که نمونه بارز آن یکصد واحد گلخانه کوچک مقیاس در روستای خرماکلا شهرستان قائمشهر است که اشتغالزایی خوبی نیز درر پی داشته است.
مازندران دارای ۴۶۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است. طبق آمار رسمی هر ساله به طور متوسط ۲۱۵ هزار هکتار از زمین های کشاروزی مازندران زیر کشت برنج می رود و این استان با تامین بیش از ۴۲ درصد برنج سفید کشور ، رتبه اول را دارد.
ترکمانه طرحهای اشتغالزایی اجتماعمحور را به عنوان یک ماموریت اصلی بنیاد برکت معرفی کرد و بیان داشت : بنیاد برکت علاوه بر اجرای طرح های عمرانی و اشتغالزایی ، حمایت از معلولان ، توجه به خدمات درمانی افراد محروم جامعه و تمرکز در طرح های حمایتی حوزه افزایش جمعیت را به صورت جدی پیگیری می کند.
وی با ذکر این نکته که ماموریت های بنیاد با منویات مقام معظم رهبری سروسامان خوبی گرفته است، افزود : هر چقدر این بنیاد مورد حمایت و پتشیبانی نمایندگان ولی فقیه در استان های کشور قرار بگیرد ، یعنی طرح های حمایتی مورد نیاز بویژه درمناطق محروم ارائه شود، بنیاد با قدرت بیشتر حمایت هایش را عملیاتی می کند.
نماینده ولی فقیه در مازندران نیز در این دیدار با بیان این که در۲ سال اخیر با شیوع کرونا نهاد های حمایتی و مردمی به ویژه بنیاد برکت به درستی خدمات رسانی به آحاد مردم داشته اند، گفت: همدردی گروه های جهادی برای شناسایی نیازمندان و توزیغ بسته های معیشتی و دیگر حمایت های اقتصادی از این نهادها بی نظیر است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی نقش بنیاد برکت در استان مازندران را در حوزه اشتغالزایی و خدمات رسانی درخشان توصیف کرد و افزود : افکار عمومی خاطره خوبی را از خدمات نهادهایی نظیر بنیاد برکت دارند و امیدواریم شاهد توسعه خدمات باشیم.
امام جمعه ساری تاکید کرد : باید خدمات این گونه نهادها را به مردم معرفی کنیم.