به گزارش خبرنگار ایرنا، «هوشنگ بازوند» روز چهارشنبه در جریان بازدید از آخرین وضعیت فاز دوم طرح توسعه پتروشیمی اوره و آمونیاک کرمانشاه، گفت: ظرفیت تولید این فاز دقیقاً بهاندازه فاز اول است.
او عنوان کرد: کل اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این طرح ۹ هزار میلیارد تومان است که تاکنون چهار هزار میلیارد تومان آن هزینه شده است.
بازوند طرح توسعه پتروشیمی اوره و آمونیاک کرمانشاه را یک طرح کمنظیر دانست و افزود: این طرح در توسعه اشتغالزایی و ارزآوری برای استان و منطقه بسیار مؤثر خواهد بود.
پتروشیمی اوره و آمونیاک کرمانشاه در ۳۰ کیلومتری مرکز استان واقعشده و سالانه حدود یک میلیون تن محصول تولید میکند.
استان کرمانشاه سه مجموعه فعال پتروشیمی دارد و مجموعه چهارم نیز در اسلام آباد غرب در دست احداث است.
استاندار کرمانشاه همچنین امروز از از طرح بهسازی و توسعه باند قدیمی فرودگاه بینالمللی شهید اشرفی اصفهانی کرمانشاه بازدید کرد و در جمع خبرنگاران گفت: ادامه این طرح باید بدون هیچگونه محدودیتی برای پروازهای فرودگاه ادامه پیدا کند یا شرایط استفاده از باند اضطراری فرودگاه برای انواع هواپیماها فراهم شود.
بازوند با بیان اینکه این فرودگاه بزرگترین فرودگاه غرب کشور است و به هر چهار استان همسایه خدمت ارائه میکند، افزود: به علت اینکه از سال ۱۳۷۵ هیچگونه بازسازی درباره باند اصلی فرودگاه انجام نشده، کیفیت آن بسیار کاهش پیدا کرده است بههمین دلیل چند سال پیش با شرکت فرودگاههای کشور توافق کردیم که این باند بهسازی شود و توسعه پیدا کند.
به گزارش ایرنا؛ اکنون ۹ شرکت هواپیمایی ایران ایر، آسمان، کیش ایر، آتا، زاگرس، کاسپین، قشم ایر، ایران ایرتور و شرکت پارس ایر از فرودگاه کرمانشاه فعالیت می کنند و پروازهای فرودگاه کرمانشاه به سمت مقاصد تهران ، مشهد مقدس، شیراز، عسلویه، کیش ، قشم ، بندرعباس و شیراز و بالعکس انجام می شود.
فرودگاه کرمانشاه به عنوان فرودگاه هاب و بیس فرودگاه های غرب کشور ۱۰۰ پرواز هفتگی دارد.
این فرودگاه علاوه بر جابه جایی مسافران کرمانشاهی، نقش به سزایی در جا به جایی مسافران استان های غربی کشور دارد.