محمدمهدی تجری چهارشنبه در گفتگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت : اگر در عملکرد رسانه ها نقص و یا ناهماهنگی وجود داشته باشد، دلسردی و یا کاهش همراهی بخشی از جامعه با حاکمیت ایجاد میشود.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین کارکردهای رسانه، نقشآفرینی در پیوست های فرهنگی دستگاه های اجرایی و حتی عقیدتی حاکمیت است .
تجری گفت: ترسیم پیوست فرهنگی برای پروژه های خدمت رسانی و مأموریت های نهادهای حاکمیت یک اصل ضروری است که تاکنون کمتر به آن توجه شده است.
وی افزود : در بسیاری از طرح ها و فعالیت های کلان انجام شده که معمولا اعتبارات سنگین و زیادی صرف آن شده اما هیچ نقشی برای فعالیت رسانه ای و فعالان مدیریت فرهنگ جامعه پیش بینی نشده است .
تجری گفت: نیازمند تغییر رویکرد دستگاه های اجرایی نسبت به رسانه ها هستیم و تا زمانی که نتوانیم اعتبارات مناسبی برای پیوست های فرهنگی طرح های کلان پیش بینی کنیم تلاش ها برای اعتماد افزایی در جامعه ثمر محسوسی نخواهد داشت.
مسئول سازمان بسیج رسانه گلستان با اشاره به رشد روز افزون رسانه های نوظهور و گرایش مردم به این رسانهها اظهار داشت : رویکرد حاکم بر شبکه های اجتماعی ارایه محتوا و تولیدات کوتاه است تا با بمباران ذهنی مخاطب موضوعات مد نظر خود را به جامعه القا کنند.
وی ادامه داد : این رویکرد سبب شده تا بیشتر رسانههای انقلابی با الگوی برداری از رسانه ها صرفا به ارایه آمار و عملکرد دستگاه ها و نهادهای حاکمیتی بسنده کنند در حالیکه یکی از اصلی ترین نقش رسانههای انقلابی، تبیین رویکردها و معرفی سیاست و خطی مشی نهادهای نظام به ویژه نهادهای مبتنی بر فرهنگ و آموزه های اسلامی است.
تجری افزود: پرداختن رسانه ها به ارقام و آماری نظیر تعداد جهیزیه یا کمک های مومنانه یک نهاد، امری پسندیده است اما باید چرایی و فلسفه این فعالیت ها نیز برای مخاطب تبیین شود.
وی اظهار داشت: در شرایط فعلی نظام و تلاش های شبانه روزی دشمنان و معاندان جمهوری اسلامی باید بیش از هر موضوعی تبیین سیاست ها و فعالیت های نظام در دستور کار قرار بگیرد تا همراهی و همگامی بیش از پیش مردم با نظام را محقق شود.