به گزارش ایرنا، سید یاسر حسن پور روز پنجشنبه به رسانه ها گفت: طرح گرنت فناوری جوانه یکی از طرح های حمایتی پارک فاوا یا فناوری اطلاعات و ارتباطات در راستای شبکه تاد (توسعه اقتصاد دیجیتال) است که به نوعی حامی مالی پارک فاوا از پایاننامهها یا رسالههای دانشگاهی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری است که دارای ایده های بازارمحور برای محصولات فناور در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات هستند.
وی افزود: در مرحله اول اعطای گرنت فناوری جوانه، ۲۶ طرح از پارک علم و فناوری استان سمنان و ۱۰ طرح از پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان جهت دریافت تسهیلات گرنت جوانه ثبت نام شد که در ادامه پس از طی فرآیند داوری و پذیرش طرح ها، هفت طرح از پارک علم و فناوری استان و سه طرح نیز از پارک دانشگاه سمنان به مرحله نهایی جهت پرداخت راه یافت .
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان با بیان اینکه این اعتبارات در بخشهای تحقیق و توسعه، توانمندسازی و نیروی انسانی هزینه می شود، خاطرنشان کرد: در مرحله آزمایشی، سقف اعتبار پارک فاوا برای پایان نامه های مقاطع کارشناسی ارشد ۱۵۰ میلیون ریال و مقطع دکتری ۳۰۰ میلیون ریال بود که در این مرحله با افزایش چشمگیر ۲۶۶ درصدی، به ۴۰۰ میلیون ریال برای مقطع کارشناسی ارشد و ۸۰۰ میلیون ریال برای مقطع دکتری رسید.
وی با بیان اینکه اعتبارات گرنت فناوری جوانه بدون بازپرداخت است، افزود: تخصیص این اعتبارات بصورت پله ای است و پرداخت کامل مبالغ ابلاغ شده، منوط به ارزشیابی ها و داوری های میاندوره و کسب امتیازات لازم بر اساس پیشرفت طرح ها جهت دستیابی به نمونه اولیه محصول یا خدمت (MVP) است.
تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۸
سمنان- ایرنا- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان گفت: چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض برای ۱۰ طرح گرنت فناوری جوانه در مرحله اول برای استان اختصاص یافت.