به گزارش ایرنا، "ساتیا دورایسوامی" روز پنجشنبه در دیدار با استاندار اصفهان در محل استانداری افزود: برنامهها و تصمیمهای اتخاذ شده درباره سالمندان به اندازه کافی در ایران وجود دارد اما باید آنها را اجرایی کرد.
نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در ایران اظهار داشت: همه برنامه ریزیهای مرتبط با سالمندان بصورت مناسبی به اصطلاح بر روی کاغذ انجام شده است اما پیگیری و عملیاتی کردن آن ضرورت دارد.
وی ادامه داد: دانشگاه های ایران و بویژه اصفهان ظرفیت های مناسبی برای فعالیت های پژوهشی دارند و باید بیش از گذشته از توان آنها استفاده کرد.
همچنین استاندار اصفهان در این دیدار با اشاره به اینکه اصفهان شهر دوستدار سالمند نام گرفته است، گفت: ما برای میزبانی اجلاس شهرداران شهرهای دوستدار سالمند آماده هستیم و میتوان این برنامه را اردیبهشت سال آینده برگزار کرد.
سید رضا مرتضوی اظهارداشت: در این اجلاس می توان با برنامه ریزی و اقدامات مناسب بمنظور ایجاد محیط های مناسب و ارائه خدمات تخصصی هم افزایی و تصمیم گیری کرد.
وی با تاکید بر ایجاد شورای سالمندان استان اصفهان افزود: در قالب این شورا باید برای تدوین برنامههای آموزشی و پژوهش در امور مختلف حوزه سالمندان بویژه امور رفاهی کوشید.
استاندار اصفهان تصریح کرد: تکریم بزرگترها و سالمندان جزو فرهنگ و دین ایرانیان است و در آموزه های دینی بر احترام به آنان تاکید می شود.
مرتضوی ادامه داد: اگرچه بر اساس هجمه های فرهنگ غرب، این فرهنگ کمرنگ شده اما همچنان پابرجاست.
نسبت جمعیت سالمند به جمعیت کل استان اصفهان ۱۰.۶۴ درصد است، به عبارتی از هر یکصد نفر جمعیت حدود ۱۱ نفر در گروه سالمندان قرار میگیرند.
استان اصفهان با جمعیت بیش از پنج میلیون نفر دارای ۲۸ شهرستان است.