کاشان - ایرنا - ۳۸ نیروگاه برق خورشیدی خانگی روز پنجشنبه همزمان با هفته بزرگداشت بسیج (۲۹ آبان تا پنجم آذر) طی آیینی در کاشان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایرنا، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کاشان در آیین، هزینه راه‌اندازی هر دستگاه پنج کیلوواتی نیروگاه خورشیدی را ۸۰ میلیون تومان بیان کرد و افزود: ۳۰ میلیون تومان آورده متقاضی و بقیه به صورت تسهیلات کم‌بهره واگذار می‌شود.

سرهنگ کریم اکبری با اشاره به اینکه تاکنون ۲۱۰ نیروگاه خورشیدی خانگی با کمک سایر دستگاه‌های دولتی در کاشان راه‌اندازی شده است، افزود: سهم بسیج سازندگی این شهرستان ۳۸ نیروگاه است که این رقم تا یک ماه آینده با ۲۷ نیروگاه در حال نصب به ۶۵ نیروگاه خورشیدی افزایش خواهد یافت.

وی، خدمت‌رسانی به مردم شریف ایران اسلامی را از رویکردهای مهم سپاه عنوان کرد و اظهار داشت: این مهم به صورت مداوم و مستمر در عرصه‌های مختلف به ویژه در حوزه بسیج سازندگی، کمک‌های مومنانه، راه‌اندازی صندوق‌های قرض‌الحسنه و کارگاه‌های خدماتی و تولیدی در حال پیگیری است.

سرهنگ اکبری ادامه داد: نیروگاه‌های خورشیدی خانگی با هدف کمک به معیشت خانواده‌های نیازمند و در راستای توانمندسازی آنها، محرومیت‌زدایی و کمک به تولید برق کشور راه‌اندازی می‌شوند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه کاشان نیز با اشاره به اینکه میانگین روزهای آفتابی کاشان در سال ۳۲۰ روز است، گفت: کاشان به لحاظ نصب و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشید خانگی مقام نخست کشور را به خود اخصاص داده است.

مسعود خاندایی، ایجاد اشتغال، جلوگیری از افت ولتاژ برق و استفاده از انرژی پاک به جای سوخت‌های فسیلی و تجدیدپذیر را از جمله مزیت‌های نیروگاه‌های خورشید خانگی عنوان کرد و افزود: هر نیروگاه خورشیدی پنج کیلوواتی ۲ و نیم تا سه میلیون تومان برای خانواده‌ها درآمد دارد و این درآمد در یک دوره ۲۰ ساله تضمین شده است.

وی، آمادگی فرمانداری کاشان را برای آسان‌سازی صدور مجوزهای لازم و فراهم کردن مقدمات کار برای ایجاد مشاغل خانگی در این شهرستان اعلام کرد.

بیش از ۱۹۰ هزار مشترک برق در شهرستان کاشان وجود دارد که از این شمار، افزون بر ۱۵۱ هزار خانگی، ۲۲ هزار تجاری، ۶ هزار عمومی، ۲ هزار صنعتی و یک هزار در بخش کشاورزی هستند.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.