دکتر حسینعلی شهریاری روز پنجشنبه در نشست با اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: منابع مالی حوزه بهداشت و درمان موجود، متناسب با شاخص جمعیت، اتباع کشورهای دیگر و تعداد جمعیت ساکن در مناطق حاشیه شهر مشهد اختصاص نیافته است و باید به این موضوع توجه شود.
وی با اشاره به بازدید از بیمارستان تخصصی زنان امالبنین (س) مشهد ادامه داد: با توجه به موقعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سطح کشور و وجود آستان قدس رضوی انتظار میرود که امکانات و تجهیزات موجود در این مرکز درمانی بیش از پیش رشد و توسعه یابد.
رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه تاکید مقام معظم رهبری در حمایت از جمعیت جوان و تصویب طرح "حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" در مجلس شورای اسلامی باید با همکاری و حمایت آستان قدس رضوی پروژه بیمارستانی ویژه زنان در شان مشهد و استان خراسان رضوی اجرایی شود تا بتوان خدمات را بیش از پیش گسترش داد.
شهریاری افزود: آستان قدس رضوی تا کنون اقدامات موثری را در راستای حمایت از حوزه بهداشت و درمان و خدمات رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی در این حوزه به اجرا در آورده که شایسته قدردانی است.
وی با بیان این که در حال حاضر جذب دانشجویان در دانشگاه ها متناسب با امکانات از جمله خوابگاه ها نیست ادامه داد: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مشهد فاقد خوابگاه دانشجویان متاهل است و باید برای دستیابی به اهداف و حمایت از دانشجویان به این حوزه توجه شود.
رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: تامین امنیت و سلامت مردم از وظایف حاکمیتی دولت محسوب میشود که در این زمینه امیدواریم با پیگیریهای جدی بتوانیم بخشی از دغدغههای موجود را بر طرف کنیم.
بازدید از پروژه در حال اجرای خوابگاه متاهلی و بیمارستان تخصصی زنان ام البنین(س) از جمله برنامههای حضور رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود.
۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و این دانشگاه به عنوان قطب پزشکی در شرق کشور دارای حدود ۱۰ هزار دانشجو و ۲۵ هزار کارمند بهداشتی و درمانی است.