به گزارش عصر پنجشنبه روابط عمومی دانشکاه علوم پزشکی قم محمد رضا قدیر در گفتوگویی اظهار داشت: در ۲۴ ساعت منتهی به چهارم آذرماه ۴۰ تَن مشکوک و یا با علائم قطعی ابتلا به کرونا توسط اورژانس بیمارستانهای قم مورد پذیرش قرار گرفتند.
وی با اشاره به فوت ۲ تَن که نتیجه آزمایش کرونای آنها مثبت شده بود گفت: در حال حاضر ۱۴۳ بیمار کرونایی در مراکز درمانی قم تحت معالجه و درمان قرار دارند که ۲۸ تَن از آنها به دلیل وخیم بودن وضعیت جسمی در بخش مراقبتهای ویژه نگهداری میشوند.
قدیر افزود: از ۲۰۰ آزمایش کرونای انجام شده نتیجه ۱۸ مورد مثبت شد.
رئیس علوم پزشکی قم همچنین بیان کرد: از ابتدای اجرای طرح واکسیناسیون همگانی کرونا در قم یک میلیون و ۳۱۸ هزار و ۷۸۹ دُز واکسن به جامعه هدف تزریق شده است.
وضعیت کرونایی قم مطابق رنگبندی ارائه شده توسط اپلیکیشن ماسک از نخستین روز آبانماه جاری زرد و نسبتا پرخطر میباشد.
ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید ۱۹» میشود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نام برده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راههای انتقال آن عطسه، سرفه، دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوهنامههای بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصلهگذاری اجتماعی» توصیه شده است./