به گزارش ایرنا، محمدرضا نوایی لواسانی روز جمعه در بازدید از سایت بازیافت زباله کیش اظهار داشت: زباله در کنار اینکه تهدید بزرگی برای محیط زیست کیش شناخته شده به عنوان یک فرصتی ایده آل برای اقتصاد این جزیره نیز معرفی شده است.
وی اضافه کرد: رها کردن و بلا تکلیفی آن معضل بزرگی برای محیط زیست بوده و سازمان منطقه آزاد کیش به عنوان یک اولویت نخست ساماندهی آن را در دستور کار قرار داده و از تمام سرمایه گذارانی که در این عرصه علاقه مند هستند حمایت می کند.
سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش یادآور شد: در این راستا به دنبال بازیافت واقعی زباله و ایجاد اقتصاد چرخشی هستیم که برای تحقق آن لازم است مدیریت محیط زیست جزیره نسبت به جمع آوری نکته نظرات فعالان محیط زیست جزیره اقدام کند.
وی یادآور شد: پس از آن طرح های کارآفرینان و سرمایه گذارانی که با ایده محوری و نوآوری طرح های خود را تدوین کرده باشند پذیرش می شود تا در سریع ترین زمان ممکن این معضل برطرف شود.
غفار آقازاده معاون امور شهری و محیط زیست شرکت عمران آب و خدمات کیش نیز در این بازدید گفت: ۳۹ درصد از زباله های جمع اوری شده در این جزیره دفن، ۴۴ درصد تبدیل به کود کمپوست و ۱۷ درصد نیز تفکیک و پرس می شود.
به طور متوسط ماهانه ۳۵۰ نفر با بهرهگیری از۲ هزارکانتینر، ۹ خودروی جمع آوری پسماند، ۱۷ خودروی جمعآوری ضایعات قابل بازیافت، کار جمعآوری و عملیات فرآیند مدیریت پسماند حدود ۲ هزار و ۲۵۰ تن زباله در جزیره کیش را برعهده دارند.
جزیره کیش با ۹۲ کیلومتر مربع مساحت و ۴۲ هزار نفر جمعیت از توابع شهرستان بندر لنگه استان هرمزگان بوده در آب های نیلگون خلیج فارس واقع شده است.