به گزارش ایرنا، فرزاد نجات نیا معاون وزیر راه و شهرسازی عصر امروز (جمعه) با آیت الله سید نصیر حسینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر یاسوج دیدار و گفت و گو کرد.
آیت الله حسینی در این دیدار ضمن تاکید در تسریع مصوبات سفر رییس جمهوری و هیات دولت به استان، اظهار داشت: دولت انقلابی و مردمی سیزدهم توجه ویژه ای به مناطق محروم دارد و امید مردم به بهبود شرایط اقتصادی است.
معاون پارلمانی وزیر راه و شهرسازی روز جمعه در این دیدار با اشاره به سفر دو روزه خود به کهگیلویه وبویراحمد به تشریح برنامه ها و بازدیدها از پروژه های در دست ساخت استان پرداخت.
نجات نیا با اشاره به اینکه در این سفر به سه شهرستان بویراحمد ، کهگیلویه و گچساران سفر کرد و از نزدیک مشکلات و کمبود های پروژه های متفاوت حوزه راه و شهرسازی استان را بررسی کرد ،گفت: در هر شهرستان در رابطه با پروژه ها مصوباتی را داشتیم که امیدوار هستیم منشاء اثر مثبتی برای استان باشند .
معاون وزیر و سرپرست معاونت حقوقی، امور مجلس و استان های وزارت راه و شهرسازی از دیروز (پنجشنبه ) تا امروز از برخی پروژه های در دست ساخت استان کهگیلویه و بویراحمد بازدید و با مسوولان حوزه راه و شهرسازی دیدار کرد.
نجات نیا ابتدا از پروژه تقاطع غیرهمسطح سه راهی مهریان - یاسوج که ساخت آن با پیش بینی ۷۲ میلیارد تومان از سال ۱۳۹۹ آغاز شده نیز بازدید کرد.
وی سپس از جاده در دست ساخت یاسوج به سی سخت نیز بازدید کرد و در جریان پیشرفت این پروژه قرار گرفت.
محور یاسوج به سی سخت یک طرح ملی است که احداث آن موجب صرفهجویی در مصرف سوخت، کاهش حوادث جادهای و آلایندگی خواهد شد.
فاصله سی سخت – یاسوج حدود ۳۸ کیلومتر است که در ۲۵ کیلومتر از آن بزرگراه ساخته می شود.
نجات نیا سپس از جاده در دست ساخت پاتاوه به دهدشت بطول ۱۳۶ کیلومتر که دارای چهار قطعه است و بخش هایی از آن در سال های اخیر به بهره برداری رسیده نیز بازدید کرد.
به گفته مسئولان سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد از زمان اجرای طرح ملی پاتاوه - دهدشت در سال ۷۳ تا پایان سال گذشته ۶ هزار میلیارد ریال از منابع ملی و استانی برای ساخت این طرح ملی هزینه شده است.
در سال گذشته نیز ۲ هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال از محل منابع مختلف به این طرح ابلاغ که بر اساس آخرین آمار تاکنون ۲ میلیارد ۳۶۰ میلیارد ریال تخصیص داده شده است.
پیش بینی ها بر این است که طرح ملی پاتاوه به دهدشت با هزینه افزون بر ۱۰ هزار میلیارد ریال بالاخره به بهره برداری برسد و اهالی منطقه پس از سالها انتظار از مزایای آن بهره مند شوند.