تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پایه طب ایرانی بر پیشگیری بوده، براساس تعریف طب ایرانی، پزشکی علمی است که سلامتی را نگه‌ می‌دارد و هنگام بیماری، به دنبال بازگرداندن سلامتی است.

به گزارش روز شنبه ایرنا از وبدا، نفیسه حسینی یکتا درباره منافات داشتن واکسن کرونا با طب ایرانی افزود: هر چیزی که برای کنترل بیماری مهم باشد، با طب ایرانی مغایرت ندارد، از طرفی در طب ایرانی هم بارها یک ویروس مرده را وارد بدن کرده‌اند تا مقاومت بدن در برابر آن زیاد شود. بنابراین نمی‌توان گفت که واکسن در تضاد با طب ایرانی است.

وی با اشاره به گلایه برخی متخصصان طب سنتی از وزارت بهداشت جهت به ‌کار نگرفتن این طب در پیشگیری از انتشار ویروس کرونا اظهار داشت: این انتقاد کاملا بجاست، به همین دلیل در ترکیب جدید کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا، دستورالعمل‌های سنتی به شکل یک ابلاغیه درمی‌آید و منتشر می‌شود تا در کنار طب رایج، گیاهان دارویی هم معرفی شود.

حسینی‌ یکتا ادامه داد: از دغدغه متخصصان طب سنتی در پیشگیری از کرونا و صحبت‌هایی که مطرح شده، این طور به نظر رسید که آنها با واکسن مخالف هستند. در صورتی که انجمن علمی طب سنتی ایران، عدم مخالفت خود با واکسن را به صورت علنی اعلام کرد.

وی با بیان اینکه توزیع یک دارو نیاز به کارآزمایی بالینی دارد، تصریح کرد: تعداد زیادی کارآزمایی انجام شده و تعدادی از داروها هم مجوز سازمان غذا و دارو را دریافت کرده‌اند. تاکنون ۱۷ دارو تحت عنوان فرآورده‌های طبیعی مجوز گرفته که برای درمان کرونا کمک‌کننده است.