هانیه عاشوری مدال طلای مسابقات جهانی قزاقستان در وزن به اضافه ۷۵ کیلوگرم و مدال برنز مسابقات عشایری جهان در قرقیزستان را در کارنامه دارد. وی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا، اظهار داشت: در این مدت که اردوها برگزار نمیشد به تنهایی و بدون حریف تمرین میکردم. حتی در اردو هم حریف تمرینی نداشتم اما مونا میرزایی سرپرست تیم ملی در روزهای پایانی اردو حریف تمرینی از کرج برایم آورد.
دارنده طلای مسابقات جهانی قزاقستان افزود: با توجه به حمایت فدراسیون کشتی شرایط خوبی اکنون در اردو داریم. آسیبدیدگی از ناحیه زانو و مچ پا سبب شد تا در تمریناتم مشکل پیدا کنم. فیزیوتراپی میروم اما قرار است عمل جراحی کنم. در این زمینه هنوز با فدراسیون مشورت نکردم زیرا منتظرم تا برگزاری مسابقات جایزه بزرگ قرقیزستان قطعی شود.
عاشوری اضافه کرد: در مسابقات جایزه بزرگ صد درصد به طلا میرسم و در رقابتهای جهانی بعدی هم طلایی خواهم بود.
وی درباره آینده کشتی آلیش خاطرنشان کرد: اگر به این رشته رسیدگی شود، عالی است. هر چند اردوها برگزار میشود اما علاقمندم تا این رشته المپیکی شود.
قهرمان کشتی آلیش جهان تصریح کرد: الگوی من در کشتی جردن باروز آزادکار تیم ملی کشتی آزاد آمریکا است و علاقه زیادی به شیوه کشتی او دارم.
وی با اشاره به اینکه به صورت تفریحی در ورزشهای بومی محلی هم فعالیت دارد، گفت: اگر مسابقات رسمی در این زمینه برگزار شود، علاقمندم در آن حضور یابم.
وی در پاسخ به این پرسش که علاقهای به وزنهبرداری دارید یا خیر، افزود: این رشته را دوست دارم اما هنوز به فعالیت رسمی در آن فکر نکردم. به تنهایی وزنه زدهام و در مجموع ۱۸۰ کیلوگرم هم رکورد ثبت کردهام.
اردوی تیم ملی کشتی آلیش بانوان روزهای ۲۹ آبان تا ۴ آذرماه در سالن زنده یاد مهندس توفیق جهان بخت برگزار شد.
رقابتهای جهانی کشتی آلیش زنان روزهای سیام آذر تا دوم دیماه سال ۹۸ در شهر نورسلطان قزاقستان برگزار شد. هانیه عاشوری در وزن به اضافه ۷۵ کیلوگرم به مدال طلا دست یافت. فاطمه فتاحی جویباری در وزن ۶۰ کیلوگرم موفق به کسب مدال نقره شد. زهرا یزدانی در وزن ۵۵ کیلوگرم به مدال برنز رسید. تیم ملی کشتی آلیش زنان ایران با ۹۳ امتیاز قهرمان شد و قرقیزستان و قزاقستان نیز به ترتیب با ۸۹ و ۶۹ امتیاز در جایگاه دوم و سوم جهان ایستادند.