بابک شهریاری در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا درباره گرامی داشت یاد و خاطره شهید دانشمند محسن فخری زاده گفت: یکی از این برنامه ها برگزاری همایش فخر ادبی با رویکرد بزرگداشت این شهید والامقام بوده است.
وی در همین زمینه افزود: شهید فخری زاده علاوه بر تخصص در علوم تجربی و فیزیک در حوزه ادبیات فارسی، شعر و بویژه حافظ پژوهی بسیار حاذق بود.
شهریاری با بیان اینکه هنر در واقع بالاترین سطح ارائه مفاهیم انسانی و ارزشی است که بر انسان و پدیده ها اثر می گذارد، تصریح کرد: بسیاری از رویدادهای تاریخی مانند حماسه عاشورا و همچنین رخدادهای معاصر مانند انقلاب شکوهمند اسلامی و دفاع مقدس با زبان هنر در فرهنگ جامعه نهادینه و ماندگار شده است.
مدیر کل تبلیغات سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع با بیان اینکه زبان هنر، بهترین وسیله برای انتقال ارزش های ناب اسلامی و فرهنگ غنی به نسل جوان است گفت: مهمترین خاصیت هنر این است که جامعه را پرمحتوا و رفتار انسان ها را تنظیم می کند.
همانگونه که نیازمندی انسان انتها ندارد؛ هنر هم تمام شدنی نیست و ما دائماً نیازمند تولید هنر به بهترین نحو ممکن هستیم.
شهریاری افزود: شهید فخری زاده از فلسفه و عرفان اسلامی برای پیشبرد اهداف عالی نظام جهوری اسلامی استفاده می کرد
وی با اشاره به آیین دومین همایش ادبی فخر ایران که به همت حوزه هنری و به منظور بزرگداشت شهید دانشمند محسن فخریزاده در آستانه نخستین سالگرد عروج وی برگزار شد، گفت: عمق بخشی و شناساندن ابعاد و مولفه های شخصیتی این دانشمند والا مقام با زبان هنر به جامعه، از جمله اهداف این برنامه ما بوده است.
به گزارش ایرنا، در این مراسم که عصر دیروز ۶ آذر ماه برگزار شد، شاعرانی از جمله سعید حدادیان، مهدی جهاندار، عبدالرحیم سعیدیراد، سارا جلوداریان، حسین اسرافیلی، فراز ملکیان، عالیه مهرابی، الهام نجمی، محمدرضا طهماسبی به شعرخوانی در خصوص شخصیت شهید فخریزاده پرداختند.
محسن فخریزاده مهابادی در سال ۱۳۳۶ متولد شد و در ۷ آذر ۱۳۹۹ در منطقه آبسرد دماوند به دست عاملان استکبار به شهادت رسید. فخریزاده مهابادی معاون وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران و سردار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود و ریاست سازمان پژوهشهای نوین دفاعی را برعهده داشت.