اهواز - ایرنا - رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان گفت: این استاد از ابتدای همه‌گیری کرونا تاکنون، با حمایت و پشتیبانی خیران و موکب های اربعین کمک هایی به ارزش ۵۰۰میلیارد ریال به مناطق محروم ، کمتر توسعه یافته و زلزله زده شهرستان اندیکا ارایه کرده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام سیدمحمود موسوی روز یکشنبه در آیین تجلیل از کشاورزان نیکوکار شادگان که در بازسازی و توسعه عتبات مقدسه و صحن عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری(س) نقش آفرینی کردند افزود:ستاد بازسازی عتبات عالیات به عنوان یک نهاد کاملا مردمی و بدون هیچ اتکایی به کمک ها و اعتبارات دولتی توانسته است یاری گر محرومان وقشرهای آسیب پذیر، مردم آسیب دیده از زلزله وسیل ، کمک به مهار و کنترل کرونا و توزیع کمک های مومنانه در حد توان باشد.
وی به بیان اقدام‌های داوطلبانه و جهادی ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان در حوادث و وقایع غیر مترقبه پرداخت و گفت: در سیلاب فروردین ۱۳۹۸ خوزستان، بیش از ۱۵۰ موکب اربعین حسینی به یاری سیل زدگان به ویژه روستاهای شادگان شتافتند.
حجت الاسلام موسوی با اشاره به برنامه‌های این ستاد در بازسازی و توسعه اماکن مقدسه در عراق به ویژه مشارکت در ساخت صحن حضرت فاطمه زهرا(س) در نجف اشرف و صحن حضرت زینب(س) در کربلای معلا، خواستار تداوم همراهی و مشارکت خیران و دوستداران و ارادتمندان به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) برای پیشبرد پروژه های عمرانی در اعتاب مقدسه شد.
وی همچنین از کشاورزان خیر و متبرع شهرستان شادگان که با اهدای بخشی از محصولات کشاورزی سهم برجسته‌ای در کمک به بازسازی و توسعه عتبات مقدسه به ویژه صحن عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری (س) در کربلای معلا داشتند قدردانی کرد.
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان به اجرای ده‌ها پروژه عمرانی در عتبات عالیات و حرم مطهر حضرت زینب (س) در سوریه که همگی بدون اتکا به اعتبارات دولتی و تنها با هدایا و کمک مردمی مدیریت و به بهره برداری رسید اشاره کرد و افزود: برای تداوم پروژه های عمرانی و بازسازی عتبات عالیات به همراهی و مشارکت مردم نیکوکار استان نیازمند هستیم.
به گزارش ایرنا بخش مهمی از کمک ها و هدایای مردمی پروژه های بازسازی عتبات عالیات توسط بیش از یک هزار و ۵۰۰ موکب اربعین حسینی در خوزستان جذب و جمع آوری می‌شود.
موکب های اربعین که از سال ۱۳۹۲ در ۲ مرز بین المللی چذابه و شلمچه با هدف میزبانی و پذیرایی از زائران اربعین برپا شدند رفته رفته به نقطه اتکایی برای کمک رسانی به هموطنان آسیب دیده ناشی از بلایای طبیعی تبدیل شدند و موفق شدند با حضور بسیجی و جهادگونه درمناطق زلزله زده و سیل زده به کمک هموطنان شتافتند.

در ۲ سال اخیر که مراسم پیاده روی اربعین در ۲ مرز چذابه و شلمچه در محدوده شهرستان های دشت آزادگان و خرمشهر به دلیل خطر ناشی از شیوع کرونا برگزار نشده موکب های اربعین در استان در زمینه  امور خیریه، توزیع بسته معیشتی به آسیب دیدگان از کرونا و برخی کارهای فرهنگی فعال شدند.