تهران - ایرنا - سرپرست سابق وزارت آموزش و پرورش گفت: در مدت تصدی سرپرستی بدون ورود به تغییرات سیاسی کار کردم چون اگر به این حوزه ورود می‌کردم بازگشایی مدارس با مشکل مواجه می‌شد.

به گزارش ایرنا از آموزش و پرورش علیرضا کاظمی  روز یکشنبه در آیین معارفه وزیر جدید آموزش و پرورش افزود: نگاه ما این بود که آموزش و پرورش را با رویکردی آرام، مدیریت کنیم تا از دوران دشوار گذرکنیم، لذا حوزه های مختلف را وارد تلاطم های مدیریتی نکردیم و بدون ورود به حوزه تغییرات سیاسی کار را در استان ها با آرامش پیگیری کردیم.

وی ادامه داد: در دوره ای سخت و دشوار مسئولیت آموزش و پرورش را قبول کردم و «بازگشایی ایمن، آرام و تدریجی»؛ «پیگیری مطالبات فرهنگیان» و «ارائه برنامه ۶۰ روزه» سه استراتژی مهم در دوران سرپرستی ام بود.

 کاظمی اظهار داشت: در دوران سرپرستی با مؤلفه های بسیار پیچیده ای رو به رو بودم. پدیده «یکپارچه سازی سامانه ها» و «موضوع کرونا» دو موردی بود که در ادامه سیاست های وزیر سابق آموزش و پرورش، دنبال کردیم.

وی خاطرنشان کرد: آن چه اتفاق افتاد محصول کار تیمی در این دوره ۳ ماهه بود و مدیران  با انگیزه و مجدانه در این ایام، برای بازگشایی مدارس و یکپارچه کردن سامانه ها تلاش کردند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز هفتم آذرماه بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را در دستور کار قرار دادند و از مجموع ۲۶۸ رای  با۱۹۴ رای موافق، ۵۷ رای مخالف و ۱۷ رای ممتنع «یوسف نوری» را به عنوان وزیر آموزش و پرورش و آخرین وزیر راه یافته به دولت سیزدهم انتخاب کردند.

پیش از این رییس جمهوری ۲۶ آبان ماه یوسف نوری را طی نامه‌ای به رییس مجلس شورای اسلامی بعنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی کرده بود.

نوری سومین وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم به مجلس شورای اسلامی بود تا رای اعتماد نمایندگان برای نشستن بر صندلی وزارت آموزش و پرورش را کسب کند.

پیش از وی  «حسین باغگلی» و «مسعود فیاضی» ‌وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش بودند که موفق به کسب رای اعتماد نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نشدند.