کرمانشاه- ایرنا- جلسه شورای اسلامی استان کرمانشاه برای انتخاب هیات‌رئیسه ناکام ماند و پنج عضو آن ترجیح دادند در راهروهای استانداری بمانند و جلسه را از رسمیت بیندازند؛ موضوعی که استاندار کرمانشاه را عصبانی کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، قرار بود که در جلسه امروز سه‌شنبه شورای اسلامی استان کرمانشاه در سالن امید استانداری، اعضای هیات‌رئیسه جدید مشخص و انتخاب شوند.

پنج عضو این شورای ۱۳ نفره اما با کاندیداهای هیات‌رئیسه و اکثریت شورا مخالف بودند و به‌همین دلیل ترجیح دادند در راهروهای استانداری بمانند و جلسه را از رسمیت بیندازند تا انتخابات به تعویق بیفتد.

باوجود انتظار نیم‌ساعته استاندار، مخالفان حاضر نشدند اعضای جلسه را به ۹ نفر برسانند و جلسه را رسمی‌ کنند.

در نتیجه‌ این موضوع بود که صدای اعتراض استاندار بلند شد و او اعضای غایب را به «سیاسی‌کاری» متهم کرد.

«هوشنگ بازوند» در این جلسه با تشکر از حاضران تاکید کرد: مردم به‌خاطر «سیاسی‌کاری» به کاندیداهای شورا رای نداده‌اند بلکه خواسته آن‌ها عمران و آبادانی شهرها و روستاها بوده‌است.

او افزود: کسانی که به این مطالبه مردم بی‌توجه هستند و همچنان «سیاسی‌کاری» می‌کنند، فردای قیامت باید پاسخ‌گو باشند زیرا رای مردم حق‌الناس است.

به‌گفته استاندار کرمانشاه، «شرکت نکردن در جلسات شورا و ترک این جلسات با هدف از رسمیت انداختن آن، بی‌احترامی به رأی مردم و اقدامی بسیار ناپسند است و کسانی که به‌نظر و خواسته مردم بی‌احترامی می‌کنند، مدیون حق‌الناس هستند.»

بازوند گفت: مردم از اعضای شورا کار و خدمت می‌خواهند و برای انتخاب رئیس و تلاش برای ریاست به آن‌ها رای نداده اند.

او اظهار کرد: متأسفانه در بخشی از شوراهای شهر و بخش‌های استان شاهد این بی‌احترامی نسبت به رای مردم هستیم و تاسف‌بار این‌که این اتفاق امروز در شورای اسلامی استان هم افتاده‌است.

بازوند در اعتراض به عدم حضور برخی از اعضای شورای اسلامی استان و از رسمیت افتادن جلسه، سالن امید را ترک کرد.

شورای اسلامی استان کرمانشاه ۱۴ عضو(هر شهرستان یک عضو) دارد اما شهرستان جوانرود هنوز نماینده خود را معرفی نکرده است. دست کم ۹ عضو از ۱۳ عضو فعلی باید تشکیل جلسه دهند و اعضای هیات رییسه را مشخص کنند.

طی چند ماه اخیر اعضای اقلیت شوراهای شهرهای مختلف استان برای اعلام مخالفت با اکثریت شورا و گزینه های هیات رییسه به «آبستراکسیون»(ترک جلسه برای از رسمیت انداختن آن) متوسل شده اند به طوری که شورای شهر مرکز استان هم گرفتار این موضوع شده و ابتدا در انتخاب هیات رییسه و اکنون در انتخاب شهردار عاجر مانده است.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می‌کنند.