افشین داوری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مکانهایی که از نظر آمایش سرزمین در حاشیه شهر مشهد موقعیت خوبی دارند، در نخستین گام در قالب برنامهای بلند از طریق عقد موافقتنامه با دستگاههای متولی مدیریت شهری برای ساخت اماکن ورزشی انتخاب میشوند.
وی به بازدید خود از سه منطقه شهرک شهید رجایی، شهرک شهید باهنر و پنجتن در حاشیه شهر مشهد اشاره و بیان کرد: در مکانهایی که زیرساخت لازم وجود ندارد و موقعیت ساخت مکان ورزشی مناسب فراهم نیست، تجهیزات ورزشی برای استفاده جوانان این مناطق در قالب برنامههای کوتاهمدت با هماهنگی ارگانهای شهری تامین میشود.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی ادامه داد: فعالیت این ادارهکل در قالب سه دفتر تسهیلگری و توسعه شهری مستقر در مناطق یاد شده است و اداره کل ورزش و جوانان نیز از طریق همین دفاتر توسعه، پروژه های ورزشی را پیگیری می کند.
وی گفت: بر این اساس هفته آینده تجهیزاتی مانند توپ و دروازه فوتبال متحرک به جوانان علاقه مند در محله بسکابادی ۴۶ از مناطق حاشیه ای مشهد تحویل خواهد شد.
داوری افزود: همچنین طی ارتباطی که با شهرداری منطقه پنجتن برقرار شده است مقرر شده یک قطعه زمین خالی در این منطقه توسط این اداره کل تجهیز و برای استفاده جوانان ورزشکار منطقه آماده سازی شود.
وی ادامه داد: در برنامه های بلندمدت ورزشی نیاز ویژه به تامین بودجه و پیگیری تخصیص اعتبارات وجود دارد و در این راستا نیازمند موافقنامه هایی با فرمانداری مشهد هستیم.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: از آنجاکه برخی روستاها در اطراف مشهد به صورت مشترک از برخی اماکن ورزشی حاشیه شهر استفاده می کنند، به دنبال عقد موافقنامه هایی با بخشداری مشهد برای تامین بودجه در این چهارچوب هستیم.
هزار و ۵۰۰ مکان و باشگاه ورزشی خصوصی و دولتی در سطح شهرستان مشهد وجود دارد که دوسوم این تعداد را باشگاههای بدنسازی و پرورش اندام تشکیل میدهند.
بیش از نیمی از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری استان خراسان رضوی در شهرستان مشهد زندگی میکنند.
حاشیه کلانشهر مشهد شامل بافت نامنظم شهری و روستاهای پرجمعیت چسبیده به شهر در مجموع یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر را در خود جای داده است.