« بهروز اکرمی» روز چهارشنبه در نشست کارگروه اجتماعی، زنان و خانواده استانداری مرکزی در اراک افزود: اعتبارات امسال مقابله با آسیبهای اجتماعی استان مرکزی اندک است و این منابع باید به گونهای مدیریت و هزینه شود که بتواند بهترین اثربخشی را داشته باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: هر برنامه خلاقانهای که دایره اثرگذاری بیشتری در راستای مقابله با آسیبهای اجتماعی داشته باشد باید سهم بزرگتری از منابع مالی این حوزه را از آن خود کند.
اکرمی اظهار داشت: تکیه بر راهبردهای آموزشی هدفمند از سنین پایین که به تغییر رفتار و بهبود مهارت زندگی میانجامد باید در نظام آوزشی و خانوادهها بیشتر دنبال شود.
وی اظهار داشت: تغییر نگرش در سنین بالاتر امکان پذیر است اما، از اثربخشی کمتری نسبت به سنین پایین برخوردار است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی اضافه کرد: بهرهگیری از زبان هنر در انتقال مفاهیم تربیتی و رفتاری به طیفهای مختلف جامعه اصلی است که باید بیش از پیش در حوزه مدیریت آسیبهای اجتماعی مدنظر باشد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی هم در این نشست گفت: اعتبارات امسال مقابله با آسیبهای اجتماعی ۳۰ میلیارد ریال است که به ۱۵ دستگاه تعلق میگیرد.
«جواد اتابکی» افزود: ۵۰ درصد این منابع مالی تاکنون تخصیص شده و در اختیار دستگاههای متولی قرار گرفته است و ۵۰ درصد دیگر نیز با ارایه برنامههای اثربخش بین دستگاهها توزیع میشود.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.