سیدجواد فیضحسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در راستای جلوگیری از قاچاق فرآوردههای نفتی و با کنترل باک و فروش نفتگاز و بنزین در جایگاههای مرزی مستقر در تمرچین (پیرانشهر) و کیله (سردشت) با بکارگیری سیستم های نرمافزاری جدید این میزان درآمد از فروش این ۲ فرآورده نفتی حاصل شدهاست.
وی با اشاره به فعالیت ۲ باب جایگاه مرزی تمرچین (پیرانشهر) و کیله (سردشت) بیان کرد: روزانه بیش از ۴۵۰ دستگاه کامیون سنگین از این ۲ بازارچه مرزی تردد میکند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه میاندوآب با بیان این که بیشترین میزان فروش مربوط به مرز تمرچین پیرانشهر است، اظهار داشت: درآمد حاصل از فروش این مقدار فرآورده های نفتی به حساب خزانه دولت واریز شده است.
فیض حسینی گفت: فروش سوخت در مناطق مرزی یکی از راهکارهای موثر است که میتواند بر روند کاهش قاچاق فرآورده نفتگاز با توجه به اختلاف قیمت فاحش آن با کشورهای همسایه بسیار موثر باشد.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه میاندوآب با داشتن هشت ناحیه و ۱۰۳ باب جایگاه عرضه فرآوردههای نفتی و سیانجی، وظیفه سوخترسانی به هشت شهر جنوب استان آذربایجان غربی را به عهده دارد.