به گزارش خبرنگار ایرنا ، آیین پایانی این مراسم با حضور جمعی از مدیران گرشگری کشور عراق و مدیران استانی در عرصه های جگلی النگدره و با استقبال حدود چهار هزار نفر برگزار شد.
اجرای برنامه موسیقی زنده ، ایستگاه های اقوام ، تور عکاسی و فیلمبرداری و برگزاری مسابقات ورزشی از جمله برنامه های پیش بینی شده برای جشنواره پاییز هزار رنگ گرگان بود.
شهردار گرگان در این مراسم گفت: اقلیم گلستان به ویژه شهر گرگان بسیار خاص است و باید از ظرفیتهای آن به خوبی بهره ببریم.
محمدرضا سبطی با بیان اینکه فصل پاییز، سرمایه اقتصادی و اجتماعی برای شهر گرگان به همراه دارد، افزود: طبیعت خدادادی مانند جنگلهای هیرکانی در فصل پاییز بسیار غنی است که این موضوع شهر گرگان را در سطح کشور و حتی بینالمللی متمایز میسازد.
رئیس کمیسیون گردشگری و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر گرگان هم درحاشیه این مراسم به ایرنا گفت : جشنواره پاییز هزار رنگ در سه بخش فرهنگی و هنری، ورزشی و گردشگری برگزار شد.
علی اکبر بصیرنیا با بیان اینکه زمان اجرای جشنواره از پنج آذر -روز گرگان- شروع شد افزود: در کنار برگزاری جشنواره، همایش «فرصتهای سرمایهگذاری در حوزه مدیریت شهری» برگزار شد که در آن بستههای سرمایهگذاری همچون تله کابین، شهربازی (هتل، چرخ و فلک و سالن سرپوشیده به سرمایهگذاران ارائه گردید.
رئیس کمیسیون گردشگری و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر گرگان با اشاره به فعالیت چهار هزار هنرمند صنایع دستی در استان، گفت: نمایشگاه صنایع دستی گرگان و گلستان در حاشیه این جشنواره برگزار شد و با توجه به اینکه هنرمندان استان در ایام کرونا زیان دیدهاند، این جشنواره فرصتی بود تا تولیدات خود را عرضه کنند.
بصیرنیا افزود: جشنواره گرگانگردی هم از دیگر برنامههایی امسال بود که در آن اتوبوسهای شهری تزئین شده، مردم را به دیدن جاذبههای گردشگری مانند بافت تاریخی و النگدره و یا پروژههای شهرداری ببردند.
به گزارش ایرنا رعایت نشدن برخی شیوه نامه های بهداشتی کرونا ، آسیب دیدن تعدادی از نهال های کوچک پارک جنگلی النگدره و ریختن زیاله در بخشی از مسیر منتهی به برنامه اختتامیه و ترافیک شدید ناشی از اجرای این برنامه در محدوه جنگل سروش و نارضایتی اهالی این منطقه از حواشی این برنامه بود.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گلستان هم معتقد است که ویژگی های جغرافیایی و به طبع آن اقلیم های متعدد گلستان ، ظرفیت های گردشگری این استان را نسبت سایر نقاط چندبرابر کرده است.
احمد تجری به خبرنگار ایرنا گفت : تغییر فصل در گلستان به سبب برخورداری از صدها هزار هکتار جنگل و اراضی زیر کشت موجب تغییر سیمای استان و خلق جذابیت های بصری می شود اما این دگرگونی مناظر در فصل پاییز جلوه بیشتری دارد.
تجری ادامه داد : تنوع و طیف رنگ ها در موسم تغییر فصل در پاییز بسیار بیشتر و جذاب تر از سایر فصل است.
وی در خصوص چرایی این مقوله افزود : بخش های وسیعی از پارک های جنگلی استان در سیطره درختان انجیلی قرار دارند که در فصل پاییز به عروس جنگل های ایران تبدیل می شود و دامنه مختلف رنگ برگ های این درخت قابل توصیف نیست.
وی همچنین گفت: دسترسی راحت به پارک های جنگلی و تفرجگاهی و وجود زیرساخت های اولیه مانند آب جاده آسفالته و سرویس های بهداشتی ، امکان بهره گیری مسافران از این جاذبه بی نظیر را تسهیل می کند .